RusyaUkrayna Savaşı 48'inci gününde sürerken, Rus ordusunun hedefindeki Mariupol'de can kayıpları artmaya devam ediyor.
Sözcü'de yer alan habere göre, Mariupol'deki duruma ilişkin açıklama yapan Donetsk Valisi Pavlo Kyrylenko ise, şehirdeki sivil ölümlerin 22 bine ulaştığını duyurdu.
“PLANLARIMIZ HAKKINDA KONUŞAMAYIZ”
Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak ise yaptığı açıklamada, Rusya'nın Mariupol kelimesini duymaktan nefret ettiğini ifade ederek şöyle konuştu:
* Kremlin'in Ukrayna'dan daha çok nefret ettiği bir şey varsa o da Mariupol kelimesi. Askerlerimiz kendilerinden 10 kat fazla olan düşmana karşı şehri savunuyor.
* Sosyal medyada yer alan bilgilerden daha fazla şey biliyoruz. Silahlı kuvvetler olarak oradaki askerlerimize yardım etmek için her yolu deniyoruz. Ancak bu planlarımız hakkında konuşamayız.

Foto: İHA
GOSTOMEL’DEN GERİYE ENKAZ KALDI
Rusya’nın Ukrayna’da saldırıları sürerken, Rus güçlerinden temizlenen bölgelerde savaşın izleri ortaya çıkıyor.
Ukrayna’nın Rus saldırılarından en çok etkilenen bölgelerinden biri olan Gostomel kentinde de Rus askerinin çekilmesinin ardından meydana gelen yıkım görüntülendi.
Ağır bombardımana maruz kalan kentte çok sayıda yerleşim yeri hasar alarak kullanılamaz hale gelirken, Ukrayna güçleri şehirde aramakurtarma çalışmalarına devam ediyor.

Foto: İHA
Belediye MHP’den AKP’ye geçmişti... Bu da oldu! Mezarlıklara haciz40 izlenme
CHP'li Dudu'dan çok önemli iddia!984 izlenme
Eren Erdem’in babası işten çıkarıldı!839 izlenme
Volkan Konak'ı hedef almıştı: Çatalca Müftüsü'nden skandal savunma!42 izlenme
Kale burcundaki Atatürk portresini ve Türk Bayrağı'nı indirdiler, Erdoğan'ın posterini astılar55 izlenme
Dünya liderleri Ahmet Necdet Sezer'in önünde kuyruğa girmişti80 izlenme
CHP'li Yavuzyılmaz belgeleriyle açıkladı: İktidardan halka "yap-işlet-devret" soygunu24 izlenme
Özgür Özel: "Hasan Mutlu'yu Perşembe akşamı kim aradı, Bahçeli sorsun"29 izlenme
Diplomanın akıbeti belli oldu ! 'FETÖ'cüler Erdoğan'ın diplomasının orijinalini ele geçirip yok etmişler !'
Narin'in babası Arif Güran Erdoğan'a seslendi: "Adaletsizliğin olduğu her yerde siz varsınız. Salim'in de Nevzat'ın da telefonu kollukta silindi"
Sedef Kabaş tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi
İzmir Atatürk Lisesi’nde öğrencilere ‘kıtlık’ menüsü!