Home
01 Eylül 2023 ( 29 izlenme )
Reklamlar

Mansur Yavaş’tan ‘para karşılığı işe alım’ iddiasına suç duyurusu! AKP’li başkanın tanık olması talep edildi


Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Halk Ekmek A.Ş.’de ‘para karşılığı işe alım’ iddiaları üzerine teftiş başlattığı olayın açığa kavuşması için suç duyurusunda bulundu.



Yavaş, iddiaları ortaya atan AKP Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’ın tanık olarak dinlenmesini talep etti.

ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın, Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikası A.Ş.’de ‘para karşılığı işe alım yapıldığı’ iddiası üzerine 21 Temmuz 2023 tarihinde teftiş başlattığı bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre teftiş sonucunda bahsi geçen ve paranın yatırıldığı hesabın sahibi olduğu iddia edilen kişinin belediye personeli olmadığı duyuruldu. Buna karşın Yavaş yönetimi, olayın aydınlatılması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, suç duyurusunun ardından, bu iddiaları basın aracılığıyla gündeme getiren AKP Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’ın da tanık olması için savcılığa başvurdu.

Tele1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş'ta saat 12:19'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi Yılmaz Özdil tek tek açıkladı: "Erdoğan için büyük tehdit, AKP'nin tahtı sarsılıyor!" Bayrampaşa yağması Sağlık Bakanı açıkladı: 11.394 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 5.095.390’a, can kaybı da 44.301’e yükseldi!