Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, dar gelirli vatandaşlara Kurban Bayramı'nda destek olmak amacıyla "Afiyet Ver" kampanyası başlattı.
Kampanya kapsamında hayırseverlerin elektronik ortamda konserve şeklinde satın alacakları kavrulmuş kuşbaşı ve kıyma paketleri 1 Eylül'den itibaren ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim edilecek.
Mansur Yavaş, kampanyayı Twitter’dan duyurdu. Kampanyada Yavaş’ın duyurusunun ardından 1 saatte yaklaşık 100 bin liralık bağış toplandı.
1500 GRAM ÇİĞ ETTEN ÜRETİLİYOR
Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığının tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelere gıda kodeksine uygun hijyenik koşullarda ve veteriner hekim denetiminde kesilen hayvanlardan elde edilen yaklaşık 1500 gram çiğ etten üretilen 800 gramlık kavrulmuş kuşbaşı ve kıyma konservesinin tamamı ya da yarısı elektronik ortamda satışa sunuldu.
Hayırseverler, "afiyetver.com" adresi üzerinden 400 gramlık kavrulmuş kuşbaşı için 32 lira 50 kuruş, 800 gramlık için ise 65 lira, 400 gramlık kıyma paketi için 27 lira 50 kuruş, 800 gramlık paket için ise 55 lira ile kredi kartıyla ödeme yaparak bağışta bulunabilecek.
Büyükşehir Belediyesi kampanyanın istatistiki sonuçlarını söz konusu internet adresi üzerinden güncel olarak paylaşacak.
"YİNE BİRLİKTE SEVECEK YİNE BİRLİKTE SEVİNECEĞİZ"
Yavaş, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, şu değerlendirmelerde bulundu:
Amacımız hiçbir annebaba eve bir şey götüremediği için çocuklarına karşı mahcup olmasın. Kimse mahzun kalmasın, hiçbir çocuk besinden uzak büyümesin. Darda kalan vatandaşlarımızın yüzüne umut, gözüne ışık olmak için bu kez 'Afiyet Ver' kampanyamızla iyiliği bulaştıracağız.
Hedefimiz eylül ayı itibarıyla yüz binlerce kavurma ya da kıymayı paketlenmiş halde ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmak, onların dertlerine derman olmak. Bugüne kadar bizlere güvendiniz, hayırlarınızı hiç esirgemediniz. Bizler de yine gönülden gönüle köprüler kurarak, iyilik kervanına bir omuz daha vereceğiz. Yine birlikte sevecek, yine birlikte sevineceğiz.
http://www.krttv.com.tr/gundem/mansuryavastankurbanbayramioncesiyenikampanyah41726.html
CHP’den Erdoğan ve Bahçeli hakkında suç duyurusu!1054 izlenme
Saray danışmanının restoranında Ramazan 'kampanyası': İftar menüsü 2900 TL!25 izlenme
Çevreyi kirleten tesise değil şikâyet edene ceza yazdılar51 izlenme
Trakya Üniversitesi öğrencileri kayıp 6 milyonu rektöre sordu165 izlenme
Ahmet Takan: Erdoğan'ın "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" kitabını SETA yazdı!50 izlenme
Milli Eğitim kurasında şaibe: Aynı kişilerin ismi birden fazla kez çıktı!215 izlenme
Atatürk resmini ezmişti ters kelepçe ile tutuklandı43 izlenme
Halktan para istiyorlar, Meclis'in araç kira faturası 31 milyon!87 izlenme
Türkiye de satın almıştı, Sinovac aşının üçüncü faz sonuçlarını açıkladı!
Rektörün krallığı: Oğlunu da yanına aldı!
Bahçeli’nin ‘külliyen yalan’ demesinden dakikalar sonra polis, 4 şüpheliyi 20 bin sahte dolarla yakaladı
Yenidoğan Çetesi davasında firari Ali Dirik yakalandı!