Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'den istifa edeceği iddialarıyla ilgili yazılı açıklama yaptı...
Yavaş, şu ifadeleri kullandı:
Partimden istifa edeceğime yönelik yaydırılmaya çalışılan dedikoduları görüyorum ancak ciddiye almıyorum.
Bu dedikoduların ne maksatla çıkarıldığını biliyorum. Anketlerde gerileyen iktidar partisine nefes aldıracak, partimizi tartışmaya açacak hiçbir adımın içinde olmayacağımı herkesin bilmesini isterim.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak iki şeye odaklıyım. Ankara'ya hizmet etmeye ve genel başkanımızın liderliğinde Türkiye'nin birinci partisi olan partimizin ilk genel seçimlerde birinci çıkmasına.
İktidarı değiştirerek, güçlendirilmiş parlamenter sistemi getirene kadar Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle, örgütümüzle, üretilmeye çalışılan fitnelere prim vermeden bir bütün halinde çalışacağız.
Sözcü
Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı destekleyen şube müdürü terfi ettirildi!142 izlenme
Özgür Özel'den Erdoğan'a '128 milyar duruyor diyor, duruyorsa millete versene! 4 milyon işsizimize 85 yıl ya da EYT'lilere 37 yıl maaş verebiliriz'77 izlenme
Türkiye Uzay Ajansı Başkanı: "Uzaya Türk yemekleri gönderilebilir!"70 izlenme
İşten kendisi ayrılanlar da kıdem tazminatı alabilecek390 izlenme
Kahramanmaraş merkezli depremlerde can kaybı 45 bini geçti41 izlenme
Mahir Ünal'ın Cumhuriyet'e yönelik skandal açıklamaları bağlamından koparılmış!32 izlenme
İBB duruşmasında beşinci celse başlamadan bitti! Gerilim, kavga, tartışma eksik olmuyor21 izlenme
Emekliye bayram ikramiyesi ne kadar ödenecek?1640 izlenme