Soruşturmanın ardından ABB Başkanı Mansur Yavaş, 'Mansur Yavaş 2025' isimli hesabından İmamoğlu'na destek verdi. Yavaş'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:
"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun 'bilirkişi' hakkındaki açıklamalarını, bir hukukçu olarak ülkem adına derin bir üzüntüyle takip ettim. Hukuk, kişilere göre değil; evrensel ilkelere ve kurallara göre işletilmelidir. Hukuk, özel atamalara değil; liyakate dayalı bir anlayışla yürütülmelidir. Bu temel prensiplerin dışına çıkan her uygulama, sadece bireylerin değil, toplumsal adalet duygusunun da zedelenmesine yol açar. Sayın Ekrem İmamoğlu’na her açıklamasının ardından soruşturma açılması, yalnızca demokratik değerlerimize değil, ifade özgürlüğünün temeline de ağır bir darbedir. Eleştiri, birini hedef göstermek değil, aksine demokratik bir toplumun vazgeçilmez yapı taşıdır. Sayın Ekrem İmamoğlu’na yönelik her türlü hukuksuzluğun karşısında olacağımızı ve adaletin yanında durmaya devam edeceğimizi bir kez daha güçlü bir şekilde vurgulamak isterim."
Tele1
Cengiz'in Kazdağları planı bozuldu47 izlenme
İktidar Boşalan Hazineyi Vatandaşın Parası ile Dolduruyor42 izlenme
Mustafa Bozbey tutuklandı! Beş gün gözaltı toplam 60 saati aşan ifade...24 izlenme
Adil Öksüz’ün yeğeni AKP’den aday!361 izlenme
Seçil Erzan davasında yeni rapor: Milyonluk transferler ortaya çıktı67 izlenme
Bir alışveriş poşetinin Londra’dan Adana’ya 3200 kilometrelik yolculuğu64 izlenme
Bakan Arslan robotla tartıştı, Robot: ‘Ne diyorsun anlamıyorum !’812 izlenme
Murat Sabuncu 'MHP'li ismin İstiklal bombacısıyla görüştüğü' haberini yorumladı 'MHP değil de CHP olsaydı kapatma davası açarlardı!'50 izlenme