Yerel seçimlere 28 gün kala, adaylar kampanyalarına devam ediyorlar. AKP’nin geri kazanmak için büyük çaba gösterdiği başkentte; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sincan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuştu.

AKP yönetimini eleştiren Yavaş, “Hangisi doğru hizmet; beton plastik mi halkın para kazanmasını sağlamak mı?” diye sordu.
Şimdiye kadar yapmak istedikleri projelerde engellendiklerini söyleyen Mansur Yavaş, “Belediye meclisinde 8 aydır bekleyen taleplerimiz var, Allah’tan korkun” diye sitem etti.
Yavaş, “Sayın cumhurbaşkanına gittim bir yerim eksilmedi, Ankara halkı için talepte bulundum, Ankara’daki ilçe belediyelerinin bir ikisi hariç hiçbiri daha benim makam odamı görmedi. Gelip kendi ilçeleri için bir şey istemedi. Lafa geldiğine her şey benim ilçem için derler. Hayır. Ben partizanlık yapmıyorum elimi uzatıyorum buna rağmen hiçbiri hiçbirisi talepte bulunmuyor çünkü yukarıdan birileri yasaklamış. Bunlar partilerini ilçelerinden de hemşerilerinden de çok seviyorlar. Halbuki seçildikten sonra particilik biter” ifadelerini kullandı.

Anketlerle ilgili konuşan Mansur Yavaş, rekor oy alacaklarını kaydetti:
“Anketleri görüyorsunuz, Ankara halkının kararı şu yönde hiçbir tarihte görülmemiş çoğunlukta rekor oyla inşallah destek olacaklar, öyle anlaşılıyor. Ama mecliste çoğunluğumuz olmazsa maalesef topal ördek muamelesi görüyoruz.”
Mansur Yavaş, Sincan'ın ardından gittiği Keçiören'de yaptığı konuşmada da "Benim artık son dönemim, bir dönem daha yapıp bu hizmetleri Türkiye’ye Mansur Yavaş belediyeciliğini öğretip bırakacağım" dedi.

Kaynak: Gerçek Gündem
Merkez Bankası’nda flaş karışıklık: Üyelerin toplantılara katılmadığı öğrenildi!44 izlenme
Türk vatandaşlığını kolayca işte bu 'hileli' yöntemle alıyorlar! "Meyve bahçeleri 3 yılda 5 kez yabancılara satılıyor"43 izlenme
Diyarbakır'da DEM partili 21 genç tutuklandı30 izlenme
Mobil tarifelere yüzde 52.5 zam!53 izlenme
FETÖ'cü tespitinde görevli yüzbaşı da FETÖ'cü çıktı!101 izlenme
Erişim engeli getirilen hesaplarla ilgili yeni gelişme: X AYM'ye başvurdu29 izlenme
Kazım Cengiz'in planı tıkır tıkır işliyor1095 izlenme
Dahiyane buluş: Siverekli çocuk imkânsızlıklara rağmen güneş enerjisiyle cep telefonunu şarj etti45 izlenme
Kastamonu felaketi yaşıyor: Dereler taştı, dere yatağındaki evlerin hepsi yıkıldı, iki kişi hayatını kaybetti
Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu’na desteğini açıkladı, Dünya medyası böyle yorumladı: "Farkı kapatabilir"
EYT'lilere fark ödemeleri başladı
AKP’li belediyeden IŞİD hayranıyla proje!