Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, bugün yaptığı basın açıklamasında belediye çalışanlarının maaşlarına yapılan zam oranı hakkında bilgi verdi.
Alınan karar sonucunda Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde en düşük işçi maaşı 44 bin 199 TL'ye yükseltildi.
BAYRAM İKRAMİYESİ 56 BİN TL OLDU
Yavaş, değişikliklerle birlikte çalışanların yemek ücretlerinde ve sosyal yan haklarında da artışa gidildiğini belirterek "Bayram İkramiyesi 48 Bin TL'den 56 Bin TL'ye çıkarıyoruz. EGO biniş kartının 55 bin binişini personele 55 bin binişini ise ailesine açıyoruz. Yıllık izinde Kesilen yemek parasını personele izin parası olarak veriyoruz. Risk primi, direksiyon primi, emek primi, aile yardımı, gıda yardımı gibi yan sosyal hakları yüzde 45 zamlı olarak verilecek. Yemek ücreti günlük 187 TL'den 240 TL'ye çıkarıldı. Gıda yardımı, 1200 TL'den 4 Bin TL'ye çıkarılmıştır." ifadelerini kullandı.
Sözcü
Berat Albayrak’ın Kanal İstanbul'daki arazi haberlerine erişim engeli!282 izlenme
Temmuz zammı ile birlikte hangi ücretler ne kadar artacak? İsa Karakaş tek tek hesapladı46 izlenme
İYİ Partili Aslan’dan Tezcan’a sert tepki: Ya tutuklarsınız ya da çöplükten toplarsınız540 izlenme
50 yıllık MHP seçmeni: "Yanlışlardan sonra CHP'ye döndük, bu düzeni bozacağız!"13 izlenme
8 çocuğu istismar eden ilkokul öğretmenine büyük ceza!10 izlenme
Ortaköy faciasında, hayatını kaybedenlerle aynı otelde kaldıkları belirlenen iki kişi daha hastanelik olmuştu, otel yetkilisi konuştu11 izlenme
İzmir’den sevindiren haber! Rüya bebek bulundu363 izlenme
Ekrem İmamoğlu ‘Tutanaklar olmasaydı süreç o gece biterdi!’250 izlenme
Özgür Özel: "Belediyelere mali darbe girişiminde bulunuluyor"
Sokak röportajında “Suriyeliler gidecek mi?” sorusuna vatandaşın yanıtı: “Bizim gitme ihtimalimiz daha yüksek görünüyor”
Muhtarların sorun ve taleplerini tek tek dinleyen Mansur Yavaş 'Buraya hesap vermeye geliyoruz'
Soylu'nun "Bir tıkla kimin kim olduğunu gösteriyor" dediği tepki çeken KİM uygulaması nedir?