Bu yıl müzik listelerinde yaptıkları sıçrayış ile dikkatleri üzerine çeken Manifest grubu, 13 Haziran'da yayınladıkları Manifestival albümünün ardından Türkiye turnesine çıkmaya hazırlanıyor.
Dijital platformlar ve YouTube üzerinden milyonlarca dinleyiciye ulaşan ve 6 genç kadın üyeden oluşan grubun Erzurum'da düzenlemeye hazırlandığı konser ise AKP'li Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından veto edildi.

KIYAFETLERİ ERZURUM'A UYGUN BULUNMADI
Gazeteci Timur Soykan'ın haberine göre, Erzurum'da grubun konser düzenleyebileceği tek alan olan Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi için etkinlik başvurusunda bulunuldu. Ancak AKP'li Erzurum Büyükşehir Belediyesi denetiminde olan bölge, müzik grubu üyelerinin sahne kıyafetlerinin 'çok açık' olduğu ve Erzurum şehrine uygunluk göstermediği gerekçesiyle reddedildi.

Sözcü
AKP Genel Merkez yöneticisi ihaleyi kaptı!67 izlenme
Elazığ depremi: Can kaybı 40’a yükseldi55 izlenme
Olağandışı kayıtsız döviz girişi!308 izlenme
Saray’ın davetini reddeden baro sayısı 41 oldu!196 izlenme
Türk Eczacıları Birliği Başkanı’ndan maske açıklaması!92 izlenme
BOTAŞ'tan çalışanlarına skandal mesaj! Erdoğan'ın kampanyasına bağışı zorunlu tuttular!216 izlenme
Meyve almak imkansız hâle geldi: Bu pazarda incirin kilosu 240 TL!39 izlenme
Kadir Topbaş döneminde İBB'ye devredilen iskeleler geri alınmaya çalışılıyor!36 izlenme
Kızılay ortaya çıktı ! Zenginlerin ağırlıkta olduğu semtte pide dağıtırken kameraya yakalandılar !
AKP’li başkanın o fotoğrafına vatandaşlardan tepki yağdı!
Rüzgar tersine döndü! Benzinden sonra motorine'de büyük bir zam geliyor!
Katar Emiri ikinci karısı için kesenin ağzını açtı