HalkTV’de yayınlanan 'Sözüm Var' programına katılan MAK araştırmanın sahibi Mehmet Ali Kulat, AKP'li bürokratların muhalefet partilerine dosyalar gönderdiğini ileri sürdü.
Şirin Payzın’ın moderatörlüğünü üstlendiği gazeteciler Barış Terkoğlu ve Emin Çapa’nın katıldığı programda konuşan Mehmet Ali Kulat, iktidarın değişeceğini gören bazı bürokratların muhalefet partisi liderlerine ve genel merkezlerine çok önemli bilgibelge akışı sağladığını iddia etti.
Bu bilginin kendisine bir parti genel başkanı tarafından söylendiğini aktaran Kulat, “İktidar mensubu bazı bürokratlardan, yani iktidarın getirdiği bazı üst bürokratlardan öyle dosyalar gidiyor ki bu ifadeleri bakın özellikle seçerek söylüyorum. O siyasi partilerin liderinin ifadesi; ‘Bunlar genel merkez içerisinde dolaşmasın diye arka tarafta ayrı bir yer tuttuk’ dedi, bir siyasi partinin lideri” ifadelerini kullandı.
İşte AKP'nin planı: Seçim sisteminde yeni oyun!3373 izlenme
Kabineyi toplamadı, toplantıya katılmadı: Kulislerde konuşulanlar ortaya çıktı, Erdoğan ne yapıyor?44 izlenme
Türklerin yurt dışı alışveriş harcamaları patladı27 izlenme
Akaryakıta zam yolda: Motorin 80 liraya dayanacak33 izlenme
Yenidoğan Çetesi sanığının intiharında çarpıcı ayrıntı: Pişman olmuş ama geç kalmış38 izlenme
Erken seçim iddiası gündeme bomba gibi düştü! Tarihinde özel bir anlamı var.37 izlenme
Saray'a ödenek dayanmıyor!109 izlenme
Emeklilerin Bayram Menüsü Çay ve Simit Oldu: "Vaadler Tutmadı Bayramda Bizi Kurban Ettiler"44 izlenme