Mahir Polat'ın avukatı Erkam Erdem, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Polat'ın Adli Tıp Kurumundaki muayenesinin tamamlandığını bildirdi.
Erdem, paylaşımında şu bilgileri aktardı:
"Mahir beyin bugün Adli Tıp Kurumundaki muayenesi tamamlandı. Kendisiyle yaptığımız görüşmede sevk sürecinin rahat geçtiğini, çoğu yerde kelepçe kullanılmadığını, infaz memurlarının ve jandarmanın kendisine çok nazik davrandığını bu nedenle müteşekkir olduğunu ifade etti.
Yine, kurumda muayeneyi gerçekleştiren doktorların hakkaniyetli olan tavırlarını görünce verecekleri kararın adaletine duyduğu inancın arttığını dile getirdi. Bu aşamada, artık süreç daha fazla uzamadan kurum tarafından nihai bir raporun hazırlanmasını ve bunun gereğinin yerine getirilmesini bekliyoruz."
Tele1
TTB Aile Hek.Kolu Bşk. Dr. Filiz Ünal 'Konya’da, Umre’den gelen ve karantinaya alınmayan 1 kişi, 257 kişiye bulaştırdı. Amcası,babası ve ablası da dahil 5 akrabası öldü !'204 izlenme
Yeni domuz gribi türüyle ilgili Bilim Kurulu üyesinden uyarı: Pandemi yapabilir!57 izlenme
Motorine dev zam!66 izlenme
Seçim için otobüs bileti alan emekli isyan etti: "Buna güç mü dayanır?"29 izlenme
Bunu söyleyen bir Hakim! "Savcılık sanık Nagehan Alçı’yı koruyor"45 izlenme
24 Haziran seçim hileleri raporlandı!2309 izlenme
Cengiz’den Cennet Koyu için ‘kapasite artış’ talebi!31 izlenme
Elinde sopa bulunan kadın, önüne gelene ve onları ayırmaya gelenlere saldırdı.24 izlenme
Atv muhabiri "Bakterili Halk Ekmek" yalan haberini yaparken, vatandaş tokat gibi sözlerle gerçeği muhabirin yüzüne vurdu!
Eskişehir’de orman yangınında orman bölge müdürü ve ekibi alevlerin arasında kaldı
Şanlıurfa’da bir dönerci canlı yayın yaptığı sırada vuruldu!
Yandaş Cem Küçük: "Seçimin ilk turda bitmesi kesinleşti"