İşçinin maaşını vermeyen, devletin bankasına kredi borcunu ödemeyen Yıldızlar SSS Holding’in sahibi Sebahattin Yıldız hakkında, şimdi de ‘mala çökme’ iddiasıyla Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a ihbar mesajı yazıldı.
İLK 500 LİSTESİNDEYDİ
Balıkesirli sanayici Ergün Ayhan, Sebahattin Yıldız’ın, 60 yıllık geçmişi olan şirketlerine haksız yere ‘çöktüğünü’ belirterek ihbarda bulundu. Ayhan, “Türkiye’nin en büyük çökme operasyonunu ihbar ediyorum” diyerek Cumhurbaşkanı’ndan yardım istedi.
Ergün Ayhan, X hesabından yaptığı paylaşımda, “Balıkesirli bir sanayiciyim. 60 yıllık geçmişi olan şirketimizde 40 yıl boyunca çocukluğumdan itibaren merhum babam Kemal Ayhan ile inşa ettiğimiz, Türkiye’de süt sektörünün ilk 5 firması arasında olan ve İstanbul Sanayi Odası’nın Türkiye’nin ilk 500 şirket sıralamasında 268’inci sırada olan şirketlerimize ve mal varlığımıza Sebahattin Yıldız ve ailesi çökmüştür” dedi.
Ergün Ayhan, Sebahattin Yıldız’ın ele geçirdiğini iddia ettiği varlıklarını da şöyle açıkladı: Kay Süt Fabrikası, Kay Yem Fabrikası, Avrupa’nın en büyük 50 bin kapasiteli keçi çiftliği, 50 bin metrekare topraksız domates serası, 3 bin 500 dairelik konut ve ticari imarlı arsalar, benzin istasyonu, fastfood restaurantı, 5 adet jeotermal kuyu, 150 adet tır ve kamyon, Kemal Ayhan’ın şahsına ait 65 adet taşınmaz.

Ergün Ayhan
İş insanı Ergün Ayhan’ın iddiasına göre, Sebahattin Yıldız, Kemal Ayhan’a ulaşarak bankalardan bir sene içinde 100 milyon dolar kredi alacağı vaadinde bulundu. Bu vaat karşılığında yapılan sözleşmeyle Sebahattin Yıldız şirkette yetkili hale geldi. Ancak bu sırada Kemal Ayhan vefat etti. Ergün Ayhan, babası Kemal Ayhan’ın şüpheli bir şekilde öldüğünü, Yıldız’ın bunu fırsat bilip şirketlerine çöktüğünü iddia etti.
Sözcü
Sedat Peker işaret etmişti, Erdoğan görevden aldı!47 izlenme
İmamoğlu’ndan parlamenter sistem sözü: "Çünkü millet böyle istiyor"17 izlenme
Külliye sevdasına 4 milyon TL daha!90 izlenme
Ayhan Bora Kaplan davası devam ediyor: "Asıl hedef MHP"100 izlenme
30 milyon hibe tartışması! "Somali'de liman işleten yandaş firma kim? İsrail'e petrol mü taşınıyor?"49 izlenme
İsrail İran'ın F-16'yı hedef aldığını doğruladı!11 izlenme
TÜGVA’lılar bakanlıklardan, belediyelere her yerde kadrolaşmış!200 izlenme
Karikatürist Nuri Kurtcebe, Erdoğan'a hakaretten tutuklandı!157 izlenme
Nadir toprak elementleri bitti bu başladı! İşte ABD’nin Türkiye’deki yeni gözdesi
AFAD da seçim meydanına indi: Kılıçdaroğlu'nun mitingi öncesi Trabzon'da fırtına yalanı! Yurttaşlar yanlış yönlendirildi..
Bakan Nebati'nin 'politikalarımız zengine yarıyor' itirafı haklı çıktı: 89 bin kişi daha milyoner oldu!
İstenmeyen müdür soluğu AKP’de aldı