CHP’li Milletvekili, 12 Temmuz 2019 tarihinde meclise sunduğu kanun teklifi ile kömür madenlerindeki iş kazalarında ölen sigortalıların yakınlarına tanınan 'kamuda istihdam' ve ‘aylık bağlanması’ haklarının sadece 20032014 yılları arasında ölen işçilerin yakınlarına verilmesiyle ilgili olarak “süre sınırının kaldırılması” talep ederken, ilgili teklif bugün Meclis Genel Kuruluna gelerek görüşüldü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da partisinin grup toplantısında gerçekleştirdiği konuşma ile TBMM Genel Kuruluna gelerek oylanacak olan “şehit madenci ailelerine kamuda istihdam hakkı tanıyan yasanın genişletilmesiyle ilgili kanun teklifine” destek verilmesi çağrısında bulunduğu teklif, AKP milletvekillerinin oylarıyla red edilirken, MHP çekimser kaldı.
"20032014 yılları arasındaki tarihlerle sınırlandırılan, maden kazalarında şehit olan madencilerin ailelerine devlette istihdam hakkı tanıyan kanundaki bu süre sınırlamasının kaldırılması için verdiğim kanun teklifine destek istemek için karşınızdayım. Maden şehit çocuklarına destek istemek için! Zonguldak Kozlu’da büyümüş bir milletvekili olarak, henüz ortaokula giderken 1992 yılında Kozlu TTK’da yaşanan grizu faciasında 263 arkadaşım bir günde, bir anda babalarını kaybettiler. Bu çocuklar babasız büyüdüler ve hala babasızlar. Grizu faciasının acıları onlar için sadece bir gün içinde yaşanıp bitmedi. Şehit madenci aileleri hala o acıları yaşıyor. Bugün itibariyle 2003 yılı öncesindeki maden kazalarında şehit olan işçilerin ailelerinden devlette işe alınabilecek yaşta olanların sayısı 500600. Devlete neredeyse yük getirmeyecek ve ben bu vatanın evladıyım diyen herkesin boynunun borcu olan, maden kazalarında öldüğü olduğu tarihe göre şehitler arasında ayrımcılık yapan bu tarih aralığının kaldırılmasını talep ediyoruz. Ülke kalkınması adına binlerce şehit veren madenci kentlerini unutmayın.. Zonguldak'ta kömür madenciliğinin 150 yıllık tarihinin en büyük felaketinde 3 Mart 1992 yılında 263 madencinin şehit olduğu Kozlu’yu unutmayın.. 1983'te 103 işçinin yaşamını yitirdiği Armutçuk'u unutmayın.. 1990 yılında Amasya’da 3 ü yanarak olmak üzere kaybettiğimiz 65 işçimizi unutmayın.. 1995 yılında 38 madencinin göçük altına kalarak can verdiği Yozgatı unutmayın.. Halen kanıyor yüreklerimiz.. Acımız halen taze.." 
Kılıçdaroğlu'ndan çiftçilere tam destek: "İktidarımızın ilk haftasında faizleri sileceğiz"37 izlenme
Avrupa’da yaşayan Türkler dönmek istemiyor!68 izlenme
Vatandaş kuru soğana muhtaç15 izlenme
5 yaşındaki çocuğun annesi yaz saati uygulamasına isyan etti: "Ana sınıfı öğrencisinin karanlıkta okula gitmesi reva mı? 5 yaşındaki çocuk okuldan soğudu"56 izlenme
Müjdat Gezen’den ‘Kanal İstanbul’ tepkisi: "Oğlum siz bizi salak yerine mi koyuyorsunuz?"38 izlenme
Şırnak'tan acı haber97 izlenme
3 aydır kapalı olan dükkana 391 bin lira fatura geldi!111 izlenme
Metrobüslere erken uyarı sistemi geliyor166 izlenme
"Maaşınız kaç dolar?" sorusuna vatandaşın cevabı: "Bozdurup bozdurup harcıyoruz, gece gündüz tatillerdeyiz günlerdir bitiremedik bu 7 bin 500 TL'yi"
Kırmızı bültenle aranan müteahhit Tayland'da yakalandı
2020’de günde beş lokanta kapandı!
İngiltere, kaçak Türk göçmenleri geri göndermek için harekete geçti