Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral 6 Kasım pazartesi günü öğle saatlerinde iki misafiriyle ilçedeki bir restorana gitti. Misafirleriyle birlikte döner yiyen, ardından tatlı da yiyip çaylarını içerek kasaya yönelen Kaymakam Meral, diğer müşterilerin yanında sesli bir şekilde işletme sahibi Ferhat Kodat’a döneri, pilavı, sütlacı beğenmediğini söyleyip para hesabı ödemeden işletmeden ayrıldı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kısa süre önce yeni ilçemize taşındık. Zaten zor bir süreç geçiriyoruz. Kaymakamımızın davranışı bizi üzmüştür. Hesabı ödemesin, canı sağolsun, fakat müşterilerimizin yanında bizi rencide etmesi beni ve çalışan arkadaşlarımızı üzmüştür.”
Kaymakam Meral önce “Olay tamamen çarpıtma, kumpas kurmuşlar” dedi, sonra da “Korumalarımı gönderip hesabı ödeyecektim” diye konuştu.
Lokanta sahibi Kodat ise olayın basına yansımasının ardından Meral’in kendisinden özür dilediğini belirterek “Eşim ve 3540 müşterimin yanında bana bağıran kişinin özrünü kabul etmiyorum” dedi.
İçişleri Bakanlığı yaşananlara ilişkin sosyal medyadan yapılan tepki paylaşımları üzerine harekete geçerek soruşturma başlatmıştı. Artvin Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada “Bugün medyada yer alan konu ile ilgili Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral hakkında İçişleri Bakanlığımızca müfettiş görevlendirilerek soruşturma başlatıldı” denmişti.
KRT
İktidar İstanbul'daki meto projelerine onay vermiyor! CHP’yi de halkı da cezalandırıyorlar!45 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 28.193 yeni vaka tespit edilirken, 198 kişi hayatını kaybetti, 32.201 kişi sağlığına kavuştu!33 izlenme
İBB’de 1717 araçlık saltanat!71 izlenme
Yoksa gemiyi terk mi ediyorlar? AKP’li troll AKP’yi böyle eleştirdi147 izlenme
Kanada yabancılara konut satışı yasağını uzattı, Türkiye'de de ev alana vatandaşlık veriliyor!23 izlenme
Efes'te Meryem Ana nöbetine şafak baskını! Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel tek başına kaldı67 izlenme
Vatandaşlardan Instagram yasağına tepki: "Bu ekonomide, bu gerginlikte, insanların tek oyalandığı şey sosyal medyaydı"32 izlenme
İmamoğlu'ndan bilirkişiye suç duyurusu18 izlenme