Anasayfa1
20 Şubat 2026 ( 16 izlenme )
Reklamlar

Lal Denizli'nin ifade vereceği tarih belli oldu


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadeye çağrılan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’nin yarın Çağlayan Adliyesi'ne gideceği öğrenildi.


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü "uyuşturucu" soruşturması kapsamında geçtiğimiz günlerde ifadeye çağrılan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli'nin ifade vereceği tarih belli oldu.

Yarın saat 13:00 sıralarında Çağlayan Adliyesi’nde ifade vereceği öğrenildi.

Lal Denizli, 16 Şubat tarihinde ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında ifadeye çağrılmıştı.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Osman Paşa için gözyaşları sel oldu: Ülke için büyük bir kayıp Tarım Kredi Marketleri'nden vatandaşa büyük darbe! Ucuza alıp pahalıya satıyor! Emeklinin bin liralık bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte olası senaryolar... İngiltere Başbakanı Boris Johnson yoğun bakıma alındı