Ünlü İspanyol dizisi La Casa De Papel dizisinden esinlenerek sosyal medya da gördüğü “La Kasa Da Para Yok” görselini whatsapp durumunda paylaşan Hakan Dağlı'nın iş akdi “Türkiye Cumhuriyeti ekonomisi ve yönetimini küçük düşürücü, rencide edici paylaşımda bulunduğu” gerekçesiyle feshedildi.
Dağlı, yaşananları anlattı.
İstanbul'un çeşitli ilçelerindeki bankalarda şube müdürlüğü yaptığını belirten Dağlı, “Son olarak Esentepe Kurumsal Şube'de görev yaparken iş akdim feshedildi. Bir caps paylaştığımdan dolayı tazminatlarım ödenmek suretiyle iş akdim feshedildi. Görev yaptığım süre içerisinde gereksiz yere yetki unvan indirimleri aldım. Mesela bölge müdürlüğünden 11 kademe aşağı indirilerek 5. sınıf bir şube müdürlüğüne atandım. Daha sonra 6 ay açığa alındım. Gerekçe ise alkol kullanmam, ramazanda sigara içmemdi. En sonunda iş akdim feshedildi. Üstelik sadece kendi arkadaş grubumda paylaştım. 26 yıllık emek var. İnsan inanamıyor” diye konuştu.

USULE AYKIRI BİR İŞLEM
Hakan Dağlı'nın avukatı Zafer İşeri “İş Kanuna baktığımız zaman kişi davranışından ötürü işinden çıkarılıyorsa savunması alınması gerekiyor. Ancak burada böyle bir durum olmadı. Tebligat göndererek iş ilişkisi sonlandırıldı. Bu usule uygun bir davranış değil. Mahkeme, usulen dahi eksik olan bu işten çıkarma olayıyla ilgili işe iade kararı verirse tekrar görevine dönme imkanına kavuşacak” dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonomi/lakasadaparayokpaylasimiissizbirakti6765957/
9 işçiye mezar olan altın madenini iktidarın 'Yürü ya kulum' dediği Cengiz aldı37 izlenme
Endonezya'nın Bali adasında 170 liraya yiyeceğiniz yemeği Türkiye'de kaça yersiniz? Türk gezgin anlattı: "Ben kendi ülkemde kaıklanmaktan bıktım!"39 izlenme
Vatandaşların yüzde 60’ı bir haftalık tatil masraflarını karşılayamıyor46 izlenme
Ticari kredi faiz oranları yüzde 40'a dayandı: "En hafif tabiriyle alçaklıktır!"73 izlenme
Sinan Ateş cinayeti Meclis'e taşınıyor30 izlenme
Tarikata 'kaçak define' operasyonu: 40 mürit gözaltına alındı39 izlenme
Başbakan Yardımcısı Akdağ itiraf etti! İşte Suriyelilere harcanan para!259 izlenme
İslam ülkesi liderleri Erdoğan'ı canlı yayında böyle rezil etti !44578 izlenme
Amerikan kanalında Erdoğan'a şok sözler ! Hem çok fena dalga geçtiler, hem de ağır eleştirdiler !
İstanbul'da simit 7,5 lira oldu, daha önce 'Simit 8 lira olmalı' diyen Oda Başkanı'nın sözleri şaşırttı
AKP teşkilatı ayaklandı: Seçimde desteklemeyeceğiz!
Ece Üner İspanya'nın gündemine oturdu! Bu kapanış İspanyolların gönlüne taht kurdu