CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 21 Nisan 2019'da Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkçı’nın cenaze törenine katılmasının ardından, yaşanan arbede yumruklu saldırıya uğramış sonrasında da linç girişiminden son anda kurtulmuştu.
HalkTv ekranlarında yayınlanan Günün Raporu programına katılarak Kılıçdaroğlu'na düzenlenen bu linç girimi ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.
DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, CHP Lideri'nin saldırıya uğramasının ardından kendisi için sosyal medyadan 'geçmiş olsun' mesajı yayınladığını, bununla birlikte birkaç bakanın daha geçmiş olsun dediğini ancak bakanların saraydan aranarak 'geçmiş olsun denilmeyecek' talimatı verildiğini ifade etti.
Yeneroğlu şu ifadeleri kullandı;
"Ben ilk twiti attıktan sonra, birkaç bakan benim twitimi görmüş onlar da twit atmış. Bunun üzerine Külliye'den aranıyor o bakanlar ve kendilerine deniliyor ki "bizim öyle bir politikamız yok. Kesinlikle 'geçmiş olsun' dilemeyeceğiz.
O gün o saldırıyı yapanları, kim tetikledi, kim tahrik etti, kim organize etti bunlarda ayrıca açıklığa kavuşturulması gereken konular. Ben onun öyle hasberkader geliştiğini de zannetmiyorum."
https://halktv.com.tr/gundem/kulliyedenbakanlarakilicdaroglunagecmisolsundemeyinuyarisi477404h
İZSU Genel Müdürü hakkında tutuklama talebi21 izlenme
"Emekliye fitre verilir" diyen Ali Erbaş'ın emekli maaşı ve ikramiyesi dudak uçuklattı!23 izlenme
İnce’den Erdoğan’a dolar yanıtı!457 izlenme
Şamil Tayyar'dan Ayhan Bora Kaplan iddiası: ‘Yerlikaya'yı aradım. Çok ürkütücü’44 izlenme
Yapı Kredi’den 7,3 milyar TL’lik net kâr32 izlenme
FETÖ operasyonu düzenlenen Maydonoz Döner'in açılışını AKP'li ve MHP'li isimler yapmış!23 izlenme
Geçen yıl selde yıkılan caminin yenisi aynı yere yapıldı, yine yıkıldı!36 izlenme
Akit Tv'den bir skandal daha ! 'Kadının dekolte giymesi tacizciliktir !'211 izlenme