Mersin’in Gülnar ilçesinde çadırın önünde oynadığı sırada kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Müslüme Yağal’ın cansız bedeni, kaybolmasının ardından tam 10 gün sonra bulundu. Talihsiz kızın ölümüyle ilgili başta anne ve babası olmak üzere dedesi gözaltına alındı. Aile üyeleri serbest kalırken, dede Hasan Yağal tutuklandı. Olay hakkında birçok iddia ortaya atılırken, köy sakinleri ilk kez konuştu.
Muhtar İbrahim Tosa, ailenin köyden yaklaşık 8 kilometre uzakta, köy halkından izole bir ortamda, çadırda yaşadığını ifade etti. Dede Yağal’ı yaklaşık 20 yıldır tanıdığını söyleyen bir köy sakini ise “Şaşırdım, böyle bir yapacağını hiç düşünmezdim” dedi.
https://tele1.com.tr/koylulermuslumenindedesinianlatti516016/
Şimdi de '20 milyar dolar' kayıp!53 izlenme
Polisten ‘mafya arabaları’ sergisi52 izlenme
İstanbul’da ekmeğe yapılan zamlara vatandaşlar tepkili!42 izlenme
Ev hapsindeki çete lideri kaçtı31 izlenme
Çeşme’de imarsız koydaki izinsiz proje satışa çıkarıldı29 izlenme
Rasim Ozan Kütahyalı’dan CHP’li vekile tehdit: Cehennemi yaşatacağım124 izlenme
İstanbullulara kötü haber: Taksi ihalesi iptal38 izlenme
Büyükşehir’den ‘şeffaflık’ raporu: Tam 329 oldu!57 izlenme
LC Waikiki çalışanı 'mobbing'e dayanamıyorum diyerek intihar etmişti: Firmadan açıklama geldi
Danıştay'ın 'iki farklı' kararının nedeni ortaya çıktı: Andımız kararı için yedi üyenin değişmesi beklendi!
Apar topar sildiler: Sabah gazetesi erken seçim için tarih verdi!
Genç adam, kız arkadaşına laf atan kişilerin hepsiyle tek tek başa çıkınca şahıslar bu sefer de laf attıkları kadını yumrukladı