Olay dün saat 16.00 sıralarında Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. İddialara göre göre koronavirüs şüphesiyle hastane yatırılan annesini görmek isteyen Murat D. karantina servisine girmek istedi. Hastane güvenliği karantina katına girilemeyeceğini ve yasak olduğunu söyleyerek izin vermedi. Bunun üzerine Murat D. ile güvenlikçiler arasında tartışma yaşandı. Tartışma diğer görevlilerin araya girmesiyle büyümeden önlendi. Bir süre sonra tekrar hastaneye gelen saldırgan elindeki bıçakla kendini engelleyen güvenlikçilere saldırdı. Olayda Minur Bağtur ile Ferhat Kırmızı bıçakla yaralandı.
İhbar üzerin ola yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler saldırganı hastanede yakalayarak gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen zanlının soruşturması devam ediyor.
Bıçaklı saldırıda yaralanan güvenlik görevlilerine ilk müdahalesi olay yerinde yapıldı. Saldırıda ağır yaralanan güvenlik görevlisi Minur Bağtur Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Saldırıda hafif yaralanan Ferhat Kırmızı'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Olayı gören bir hasta yakını “hasta yakını içeri girmek istedi, güvenlikçilerde yasak olduğunu söyleyerek izin vermedi. Bıçaklamış ama onu görmedim. Polisler geldi yakaladı yapanı. Güvenlikçilerden biri ağırdı başka hastaneye götürdüler“ diye konuştu. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
İmamoğlu’nun mitinginden çıkan genç kadına sözlü saldırı! “Açık gezemezsin, burası Müslüman ülke”44 izlenme
İktidar memurlara cimri, imamlara bonkör20 izlenme
Çöpe atılan Atatürk fotoğraflarına çocuklar sahip çıktı!92 izlenme
Çin'in geliştirdiği aşının kullanımı Çin'de yasak iddialarına yanıt122 izlenme
Türkiye ayağa kalktı ! Milyonlar hep bir ağızdan İstiklâl Marşı söyledi !112 izlenme
CHP’li Ortahisar Belediye Başkanı Erdoğan’ın fotoğrafını neden indirdiğini anlattı: "Kendi partimin genel başkanının resmini asmazken AKP’nin genel başkanının resminin orada durması doğru değildir"37 izlenme
Özgür Özel, Soylu’nun BAE ziyaretini değerlendirdi: "Bu ‘u’ dönüşü falan değil. Bu omurgasızlık"35 izlenme
Ceren Yılmaz isimli Türk gezgin Etiyopya’da tacize uğradı! O anları saniye saniye kayda aldı50 izlenme
Dün terörist diye hedef alan yandaşlar, bugün Kılıçdaroğlu propagandası yapıyorlar
AKP'ye ilçelerde soğuk duş: Haritada çarpıcı değişim!
İmamoğlu'ndan iktidara ekonomi tepkisi: "Bu lekeden asla kurtulamayacaksınız"
Erdoğan’ın “Gider yuvarlanırsınız” dediği millet bahçeleri 5 milyar lira yuttu!