Salgınla mücadele kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta 2327 Nisan arasında ilan edilen sokağa çıkma yasağını sona ermesinin ardından birçok ilde halkın sokaklara dökülmesi alınan tedbirlerin etkinliğini azaltıyor.
Kent merkezlerinde önlemi sadece maske olarak düşündüğü belli olan vatandaşın sosyal mesafe dinlemeden gündelik hayata devam ettiği görülüyor.
İSTANBUL
İstanbul Avcılar’da PTT şubesinin önünde edevlet şifresi ve bazı işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlar kuyruğa girdi.
Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri de, PTT önünden başlayan, Fatih Caddesi ve Reşitpaşa Caddesi’ne dönen, neredeyse Merkez Camii’ne kadar uzanan kuyrukta sosyal mesafeye uyulması amacıyla sürekli uyarıda bulundu.

FOTO: DHA
Polis, ‘Sosyal mesafe devriyesi’ görevi sırasında evli çiftlerden bile birbirlerinden en az 1 metre uzakta durmaları konusunda uyarıda bulundu.
AYDIN
Aydın'da da banka ve PTT şubelerinde uzun kuyruklar oluştu. Sabah saatlerinden itibaren uzun kuyrukların oluştuğu banka ve PTT şubeleri önünde polis ekipleri sosyal mesafe uyarısı için anonslar yaptı.

FOTO: İHA
Sosyal mesafe bankaların önünde oluşan onlarca metre sıra kuyruğunda sosyal mesafe kuralının bir çok kişi tarafından ihlal edildiği görüldü.

FOTO: İHA
HAKKARİ
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yüzlerce vatandaş, PTT şubesine gelerek uzun kuyruklar oluşturdu.

Polisin sosyal mesafeyi ayarlamasıyla kuyruğun uzunluğu 1 kilometreyi aştı.
TEKİRDAĞ
Tekirdağ’da 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından vatandaşlar cadde ve sokaklarda yoğunluk oluşturdu.

FOTO: DHA
Sabah saatlerinden itibaren sokağa çıkan Tekirdağlılar, özellikle PTT ve banka şubeleri önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. (DHAİHA)
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/istanbuldapttkuyrugununsonugorunmedi5777304/
Bu nasıl e-Devlet? Ev adresimizden yabancılar çıkıyor, siyasi partiye üye yapılıyoruz, sahte evrakla adımıza telefon hattı açılıyor!31 izlenme
Fransa Atatürk anıtı açacak 19'uncu ülke oluyor17 izlenme
"Terör örgütüne operasyonda mevziden çıkmayın diyen valiye ne oldu?" İşte AKP terörle böyle mücadele ediyor!35 izlenme
Muğla’da yangınlar kontrol altına alınamadı! ‘Üzülerek söylüyorum ki istikamet termik santral’46 izlenme
İtfaiye aracıyla AKP afişleri astılar!23 izlenme
Kılıçdaroğlu: Erdoğan Ailesi Türk savunma sanayisini ele geçirmeye çalışıyor231 izlenme
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Melih Gökçek hakkında suç duyurusunda bulundu!195 izlenme
İdrarın sarı olmasının sırrı 150 yıl sonra çözüldü!22 izlenme
ABD enflasyonu ekimde beklentilerin altında kaldı
Özgür Özel: "Emekliye verilen günlük zamla 1 tas çorba içilemiyor!"
Zamlar önce Cumhur İttifakı'nı sonra AKP'yi çatlattı
Konya’da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma töreninde telefonla konuşan öğrenci disipline sevk edildi