Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sosyal medyada 'köpek velisi' takma adıyla ile bilinen Yaşama Tutunan Patiler Derneği Başkanı Buket Özgünlü ve sekiz şüpheli, hakkında başlatılan soruşturmada yeni gelişme yaşandı.
Kaçakçılık ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 7 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesi'ne getirildi.
Cumhuriyet savcısına ifade veren şüpheliler, "hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma" ve "suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama" suçlarından tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.
Şüphelilerden Buket Özgünlü, Demet Kılıç ve Ertan Işık, bu suçlardan tutuklanırken, T.S, E.K, F.Ö. ve C.Ö. adli kontrolle serbest bırakıldı.
Tele1
Giderayak kamu mallarını satıyorlar27 izlenme
Savaşta sosyal medya 'cephesi': İşgalin başından bu yana izlediğiniz gerçek dışı görüntüler!55 izlenme
Enkaz altında kalan sırlar… Isparta’daki uçak kazası için yüzde 99 oranla düşürüldüğü iddia edildi168 izlenme
Önüne geleni FETÖCÜ ilan eden yandaş Cem Küçük, 17 Aralık gecesi FETÖ'cüleri böyle övmüş !416 izlenme
Tarım Kredi’de zam yağmuru27 izlenme
Güneş doğunca Gazze'de yaşanan yıkım ortaya çıktı43 izlenme
Külliye sevdasına 4 milyon TL daha!88 izlenme
İstanbul’un enflasyonunda yeni rekor!49 izlenme
Minare ve ezandan sonra çok daha büyük rezalet ! Türk bayrağını söküp AKP afişi astılar !
Muğla’da Ula ve Yatağan'da iki ayrı yerde daha orman yangını!
Bodrum’da oteller boş kalınca işten çıkarmalar başladı! “Turizm ilk defa bu kadar kötü”
Sokakta koşan kadın videosuna Arap kadınların yorumlarını okuyunca Atatürk’e minnet duyacaksınız