Isparta Belediyesi tarafından konseri iptal edilen Melek Mosso, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.
“BEN BU ÜLKENİN KADINIYIM”
Sanatçı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci, yaşlısı milyonlarca sevenim var. Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, vermeyeceğiz… Ben Isparta’ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz.”

NE OLMUŞTU?
Melek Mosso’nun Isparta Uluslararası Gül Fesvitali kapsamında 3 Haziran’da vereceği konseri belediye tarafından iptal edildi.
Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi dün ortak açıklama yayımlayarak, AKP’li Isparta Belediyesi’nin “halkın inanç ve gelenekleriyle uyuşmayan” konserler düzenlediğini söyleyerek Melek Mosso’yu hedef göstermişti.

Zübeyde Hanım vefatının 101'nci yılında anılıyor27 izlenme
2.5 milyon Suriyeli daha gelebilir!158 izlenme
Kaçak Afganların hücre evini andıran korkunç görüntüleri! Silahlar, mermiler üniformalar…55 izlenme
2 yılda 3 köprü 1 Avrasya parası uçtu!37 izlenme
Özgür Özel sert konuştu, skandal olayı açıkladı: "Ev hapsinde olanlar restoranlarda fink atıyor"13 izlenme
AKP'de 'sessiz temizlik'! Kapatılan bazı trol hesap sahiplerinden tepki: "Bize bunu nasıl yaparsınız?"15 izlenme
Devlet yaptırdı… 1. Kısım yerle bir oldu, 2. Kısım ayakta!47 izlenme
Kan donduran raporu İYİ Partili Kabukcuoğlu açıkladı: "Çocuğun cinsel istismarı 4 kat arttı"37 izlenme
"Biz geldiğimizde normal ambulans yoktu" demişti, Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez madde madde sayarak ambulans gerçeğini açıkladı!
Ekrem İmamoğlu Erdoğan'a seslendi: "Yeter sürekli aldatıldığınız"
Taşıt saltanatına doymadılar
Hastanede ihmal: En az 7 kişiye bulaştı!