İki yıldan bu yana Gaziantep Havalimanı Başmüdürlüğü görevini yürüten Alaattin Kırcı, 24 Şubat'ta görevinden alındı.
AirportHaber.com’un haberine göre; Ankara'da baş uzman görevine getirilen Kırcı, görevden alınmasına rağmen koltuğu bırakmamak için direniyor.
Kendisinden sonra vekaleten yardımcısının başmüdürlük görevine atanmasına rağmen bir türlü koltuğu devretmeyen Kırcı'nın bu tutumu, DHMİ çalışanları tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor.
Çalışanlar, "Koltuğa yapıştı bırakmıyor" yorumları yaparken görevi devretmemek için direnen Kırcı'nın bu tutumu karşısında DHMİ yönetiminin nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor.
AKP'de "bedava kömür" krizi798 izlenme
Elektrik faturasını böyle şişirmişler!50 izlenme
Duyduk duymadık demeyin ! Fethullah Peygamberle canlı görüşüyormuş :))2693 izlenme
Kulis: Kızılay Başkanı Kerem Kınık yargılanmamak için AKP'den vekil olacak41 izlenme
Konut fiyatları ve kira bedelleri çıldırdı, iktidar seyrediyor!59 izlenme
Dini eğitimde son nokta ! 'Bakara makara'yı hatırlatan ifadeler 'Sadak Allah ül azim, gel başını kazim !'1586 izlenme
Yapılan son ankette Erdoğan'a büyük şok!46 izlenme
CHP ve İYİ Parti'den Instagram davası73 izlenme