Dikkat çeken olay dün Başakşehir’de yaşandı. Erhan Kılıç silahlı saldırıya uğradı. Kılıç’ın saldırıda 3 kurşun yarası aldığı öğrenildi. Saldırıdan sonra ilginç bir durum daha yaşandı. Hastaneye kaldırılan Kılıç, ‘Görkem Alp’ adına düzenlenmiş bir sahte kimlikle işlem yapmak istedi.
Polis, şüphe üzerine kimlik üzerinde inceleme yapmaya başladı. Kısa süre içinde, saldırıya uğrayan ismin Erhan Kılıç olduğu anlaşıldı. Kılıç’ın başka bir suçtan firari konumda olduğu anlaşıldı.
Erhan Kılıç, Bursa Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ‘Köfteci Yusuf’ davasında örgüt lideri olmakla suçlanıyor.

İddianamede Kılıç, kendisini Sedat Peker’in yakın adamı gibi göstererek Akkaş üzerinde baskı kurmak ve et entegre tesisini satmaya zorlamakla suçlanıyor.
Sedat Peker'e yakın kaynaklar Kılıç'ın, Peker'in adını kullanarak Köfteci Yusuf davasına dahil ettirdiğini iddia ediyor.
Bilim Kurulu Üyesi: Yaşlıların boşalttığı yoğun bakımları gençler dolduruyor68 izlenme
İŞKUR’da iş kalmadı!69 izlenme
Sözleri tepki çekmişti: Cumhuriyeti ve kadınları hedef alan imam hakkında suç duyurusu35 izlenme
'Ayhan Bora Kaplan suç örgütü' dosyasında yeni gelişme: Avukatı ve polisler dahil 9 kişiye gözaltı13 izlenme
Erdoğan alkış alamayınca AKP'lilere sitem etti 'Eskiden salonlar alkışlarla inlerdi!'61 izlenme
ESO Başkanı Elieyioğlu: 'Zamlar derhal geri alınmalı'38 izlenme
Halkın parasını bunlara akıtıyorlar: Devletin uçakları yandaş gazeteciye çalışıyor!121 izlenme
Üniversitede 10. Yıl Marşı yasağı!118 izlenme
'CHP İmralı'ya gitmeliydi' diyerek CHP'yi hedef alan Kılıçdaroğlu, genel başkanken bakın ne söylemiş!
AKP'de Osman Kavala krizi büyüyor: ‘Babasını eşeliyorsun FETÖ çıkıyor’. ‘Dikkate almadan ciyaklatmaya devam’
Zordaki çiftçiler icraya düşerken Cano’ya 2 milyon lira gitti!
Türkiye tarımda Suriye’ye muhtaç!