Kanunkural tanımazlık, Türkiye’nin ‘normal’i oldu. Siyasetçisinden ticaretçisine, yöneticisinden yönetilenine nereye elimizi atsak, ‘Pes’ deyip kalıyoruz. Son skandal, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nda yaşandı.
EN KOLAY VİZE!
Federasyon Başkanı Kerim Koç, Romanya’daki Uluslararası Yıldız Gençler Dünya Şampiyonası’na ailesini de götürüp hep birlikte yurt dışı tatili yapmak istedi. Vize için kolayını bulan Koç, hemen resmi bir yazı yazdı.

Romanya’ya gidecek kafileye eşini ‘İdareci’, iki kızını da ‘Sporcu’ olarak ekledi. Resmi yazıyı kendine yazıp, kendisi onaylayan Kerim Koç, ailesine Hizmet Pasaportu çıkartıp milli takım kafilesiyle Romanya’ya götürdü.
RESMİYETTE YOKLAR
Başkan Kerim Koç, ailesinin masraflarını kendisi karşıladı, federasyonun internet sitesinde turnuvaya giden Türk kafilesindeki antrenör ile 4 sporcunun adı yer aldı. Kerim Koç’un ‘Sporcu’ çocuklarına ise yer verilmedi.

KOLTUK ÇOK İŞE YARIYOR
Kerim Koç, ailesinin Avrupa vizesini, federasyondaki makamını kullanarak elde etti. Ailesinin vize alması için oluru da kendisi verdi.
Sözcü
Facia bağıra bağıra gelmiş! Otelin yorum sayfaları facianın geleceğini haber vermiş117 izlenme
Bilgisayarında yüzlerce çocuk istismarı videosu çıkan imam tutuklandı!65 izlenme
Serdar Öktem'e geniş güvenlikli cenaze töreni! MHP'den katılım yok, suç örgütünden katılım var30 izlenme
İktidarda 'İmamoğlu' çatlağı34 izlenme
Dünya Türkiye’deki yangınları korkuyla izliyor62 izlenme
FETÖ'cü ABD vatandaşı Serkan Gölge tahliye edilince, Trump Erdoğan'a teşekkür etti !102 izlenme
Erdoğan lince sahip çıktı: Çubuk’taki köylümü düşünüyor musunuz? Sen siyasi istismar için oraya gidiyorsun178 izlenme
Cumhuriyet kazanımı 80 yıllık fabrika kapanıyor38 izlenme