Türkiye Kızılay Derneği Yönetim Kurulu yedek üyesi ve TMSF’ye devredilen Koza Holding’in CEO’su Mahmut Çelik, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy isteyen Saadet Partili bir kadının fotoğrafını paylaşan Saadet Partisi Avrupa Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Merve Nalbant’a, “Allah seni ve senin gibileri helak etsin” dedi.
Merve Nalbant, sosyal medya hesabında, cumhurbaşkanı seçiminin 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci turunda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na oy isteyen Saadet Partili bir kadın yurttaşın fotoğrafını, “Teşkilatımızın elleri öpülesi teyzeleri, cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu için sahada. Allah senden razı olsun” mesajıyla paylaştı.

Mahmut Çelik ise Nalbant’ın paylaşımının altına, “Allah seni ve senin gibileri helak etsin” yorumunu yaptı.
Nalbant da Çelik’e, “Oooo en Müslüman, en vatansever sizsiniz. Bravo! Yahu siz kimsiniz” diye yanıt verdi.

Yeniçağ
AKP'nin '15 Ağustos' aldatmacası: Yeni icraların kapısı açıldı24 izlenme
Suriyeli sığınmacıdan skandal sözler! "Türkler çok zalim. Türkler Müslüman değil. Deprem geldi Allah hepsini öldürdü"27 izlenme
Soru skandalı sonrası iptal edilen KPSS’de yeni tarih belli oldu29 izlenme
GÜBRETAŞ’ın keyfine diyecek yok: 10 kişilik yönetime 32,6 milyon TL’lik menfaat20 izlenme
Milletvekili ve vali istifa etti, Erdoğan izin vermedi!39 izlenme
Tutuklanan Beyza Buldağ ile Muhammed Ünal serbest bırakıldı!78 izlenme
Çocuğun cinsel istismarından yargılanan imama 30 yıl hapis!40 izlenme
Ayhan Bora Kaplan'ın kilit adamı nasıl yakalandı? Kedi fare oyununun detayları ortaya çıktı104 izlenme
"Turizm baltalanmasın diye Antalya'daki tüm vakalar Konya'ya gönderiliyor"
Darbeci askerlerin gözaltı görüntüleri !
Kayyum Gürsel Tekin’e bir kötü haber daha! Kaftancıoğlu'ndan sonra o il başkanı da reddetti
Türkiye'de sattığı arabayla Almanya'da aldıkları şaşkına çevirdi: Almanya'ya yerleşen çift adeta yeni bir hayat kurdu