Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde Adana'da yıkılan Sami Bey Apartmanı'na ilişkin yürütülen soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı.
Depremde yaklaşık 40 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan binanın firari müteahhidi Abdullah Aybaba'nın Tayland'da yakalandığı öğrenildi.
TV Channel 7'nin aktardığına göre; Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan 76 yaşındaki Aybaba, ünlü tatil beldesi Pattaya'da gözaltına alındı.

76 yaşındaki müteahhidin vizesinin iptal edildiği ve gözaltı sürecinin ardından Türkiye'ye iadesi için işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.
Yetkililer, Türk emniyet birimleri ile Tayland makamları arasında kurulacak koordinasyon sonucunda iade sürecinin ilerleyeceğini belirtti.
Söz konusu apartman, 2023 depremlerinde Adana’da yıkılan ve en fazla can kaybının yaşandığı binalardan biri olarak kayıtlara geçmişti.
Sözcü
Mansur Yavaş CHP'ye ağır sözlerle yüklendi: 'Fitne ateşine odun atılıyor'40 izlenme
Doğalgaz faturalarında yeni dönem! Limiti aşan daha fazla para ödeyecek10 izlenme
Dilek İmamoğlu'nun 90 yaşındaki babasından Erdoğan'a çok sert sözler! "Üç evladım içeride. Zalimin zulmü varsa mazlumun Allah'ı var"30 izlenme
Milyonların gözü asgari ücrette55 izlenme
Cumhuriyet'e ve değerlerine saldırı bitmiyor! Atatürk'lü 30 Ağustos pankartını söktüler!192 izlenme
1000 katlık İmamoğlu hatası yaptılar: TRT'den saatler sonra gelen açıklama34 izlenme
Soğuk havaya rağmen Bozüyük’te ucuz ekmek kuyruğu!57 izlenme
İstanbul’da korku depremi: Yeme içme sektörü ile turizmde büyük düşüş56 izlenme
PTT ve e-Devlet'ten sonra maskenin yeni adresi belli oldu
Ramazan’da okulda çocuklara kazı kazan
Yurttaşın parası yine yandaşa gitti: 18 şehir hastanesine 260 hastane parası ödendi
Kanal İstanbul'un yanında kurulacak olan yeni şehir Yeniköy'ü yutacak! Ev sahipleri şimdiden itiraz için başvurdu!