Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde Adana'da yıkılan Sami Bey Apartmanı'na ilişkin yürütülen soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı.
Depremde yaklaşık 40 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan binanın firari müteahhidi Abdullah Aybaba'nın Tayland'da yakalandığı öğrenildi.
TV Channel 7'nin aktardığına göre; Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan 76 yaşındaki Aybaba, ünlü tatil beldesi Pattaya'da gözaltına alındı.

76 yaşındaki müteahhidin vizesinin iptal edildiği ve gözaltı sürecinin ardından Türkiye'ye iadesi için işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.
Yetkililer, Türk emniyet birimleri ile Tayland makamları arasında kurulacak koordinasyon sonucunda iade sürecinin ilerleyeceğini belirtti.
Söz konusu apartman, 2023 depremlerinde Adana’da yıkılan ve en fazla can kaybının yaşandığı binalardan biri olarak kayıtlara geçmişti.
Sözcü
Tayfun Kahraman yeniden yargılanacak! AYM karar verdi19 izlenme
Faiz kararına iş dünyası isyan bayrağını çekti!53 izlenme
Emekli maaşından kaç para eksildiğini açıkladı: Asgari ücretlinin vay haline19 izlenme
Sedat Peker'den anlamlı yardım! Şehit ailelerini unutmadı27 izlenme
Sabahattin Önkibar 'Çalınan milyar dolarlar bakın nerede saklanıyor?'90 izlenme
CHP'li Karabat: AKP vatandaş yerine yandaşları kollamaya devam ediyor58 izlenme
Hizbullah’ın vakfı kurban vekaleti adı altında para topluyor: Hepsi sözde medreselere gidiyor31 izlenme
AKP’nin tutturduğu tek bir hedef var: 2023 yılına ulaşmak!31 izlenme
TÜGVA, Kılıçdaroğlu'nun tüm gayrimenkullerine haciz koydurdu
Rum temsilci Kıbrıs Barış Harekâtına 'işgal' dedi, Özgür Özel toplantıyı terk etti! "Savaşı değil barışı konuşalım"
Cinsel içerikli video beğenen Ahmet Hakan'dan ilk açıklama
Çiftçi zor durumda: ‘Her şeyimize icra geldi bize yardım edin!’