CHP lideri Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Sinan Ateş cinayeti ile ilgili açıklama yaptı. "istedikleri kadar polisesavcıya baskı yapsınlar, dua okunmasını yasaklasınlar, 4 ay sonra görüşeceğiz" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ankara'da silahlı saldırı sonucu öldürülen Sinan Ateş'in ailesine seslendi. CHP lideri, "Acılı anneye sesleniyorum; oğlunuz Sinan Ateş için adalet tecelli edecek. Bu iş torbacılarla kalmaz" dedi. "Bu ateş en tepedeki suçluları da yakacak" diyen Kılıçdaroğlu, "4 ay sonra görüşeceğiz. O çetenin yakasına yapışıp ailenin acısını bir nebze olsun dindireceğiz" ifadesini yazdı.
Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"'Adalet yoksa niye yaşayalım? Ben içime taş basarak oğlumun toprağıyla duruyorum' diyen acılı anneye sesleniyorum; oğlunuz Sinan Ateş için adalet tecelli edecek. Bu iş torbacılarla kalmaz.
Bu ateş en tepedeki suçluları da yakacak. Şimdi istedikleri kadar polisesavcıya baskı yapsınlar, dua okunmasını yasaklasınlar, 4 ay sonra görüşeceğiz. O çetenin yakasına yapışıp ailenin acısını bir nebze olsun dindireceğiz.
Acılı anneye ve aileye bir kez daha sabır diliyorum. Tüm halkımızdan, merhumun ruhuna okunacak bir mevlidi bile yasaklayan zihniyete karşı Sinan Ateş ve ailesi için dua etmelerini istiyorum."
halktv.com.tr
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati hakkında kritik iddia! 'Konuşma yasağı getirildi'52 izlenme
Türk Telekom CEO'su 'sudan ucuz' demişti: İnternet faturaları hakkında yeni gelişme40 izlenme
CHP'li Özel: Demokrasiden yana herkesle ittifak yapacağız187 izlenme
AKP'liler bu vatandaşın sorularına bakalım cevap verebilecek mi ?826 izlenme
Çok konuşulacak iddia: AKP kongresinde Erdoğan'a rakip mi çıkıyor?161 izlenme
Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Ogan’dan Bülent Arınç’ın İmamoğlu sözlerine büyük tepki: “Sesini kesse iyi olur”27 izlenme
Putin, Erdoğan ve Macron ile görüşmek istemedi!661 izlenme
Hükümetin zam politikasını 'Olacak O Kadar' daha önce böyle ti'ye almıştı !569 izlenme