CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kendisine açtığı 17 davayı geri çekme mesajı vermesine ilişkin paylaşımlarda bulundu.
Erdoğan'a 'Sen kimsin de kimi affediyorsun' diyerek davaları geri çekmemesini söyleyen Kılıçdaroğlu, '' O davaları geri çekme, sonuna kadar götür. Her şeyiniz yalan, her şeyiniz algı'' ifadelerini kullandı.
Kılıçdaroğlu'nun paylaşımları şöyle:
''Şahıs çıkmış, “Kılıçdaroğlu'nu affediyorum” söylemiyle, açtığı 17 davayı güya “Geri çekiyorum” mesajı vermiş. Şimdi bu algıcıbaşının algılarını bir kenara itip, gerçekleri öğrenmeniz zamanı.
2011’den bu güne kadar, Şahıs tarafından bana açılan dava sayısı 44’tür. Bu davalardan 21 tanesi nihai olarak sonuçlanmıştır. Diğer davaları devam etmektedir. Nihai sonuçlanan 21 davanın, 18 tanesi benim lehime, 3 dava da aleyhime sonuçlanmıştır.
Aleyhime sonuçlanan 3 davadan 2 tanesi AİHM’ye gitmiştir ve lehime sonuçlanmıştır. Şahıs Türk hukukunu tarumar ettiği için, dünyaya daha çok rezil olmamak adına, kalan davaları geriye çekmektedir.
Kendisine çağrımdır, sen kimsin de kimi affediyorsun! O davaları geri çekme, sonuna kadar götür. Her şeyiniz yalan, her şeyiniz algı…'
Fransa’da yaşayan gurbetçi kadın: "Evim var, arabam var, rahatım... Türkiye’de olsam bunları yapamazdım"47 izlenme
Erdoğan’ın ziyareti için kaymakamın katılım emri verdiği ortaya çıktı27 izlenme
Emekli 10 bin liraya talim ederken, bir ballı çift maaş skandalı daha: Vakıflar Genel Müdürü’nün maaşı 746 bin liraymış!27 izlenme
Büyükşehirleri kaybeden AKP'den yeni hamle!279 izlenme
'Güldür Güldür’den MEB'e, salonda alkış tufanı koparan Atatürk göndermesi !5683 izlenme
Uyuşturucu Araştırma Önergesini reddeden AKP'nin bakanı "Biz olmasak Avrupa’da ayık gezen genç olmayacak!"155 izlenme
Nereden nereye! İstanbul'da iPhone 11 için Türk bulunamadı!247 izlenme
Danıştay 1 milyon ağacın bitmesini mi bekliyor?26 izlenme
Çanakkale yangınından kahreden görüntüler
Merkez'in kararları, TL'deki rekor değer kaybı ve OHAL iddiaları... "Tek yolu seçim"
Millet bahçesinde katliama hazırlık: Validebağ Korusu'nda ağaçlar eksik sayılarak ağaç katliamı işareti verildi!
Hacettepe Üniversitesi'nde özel güvenlik öğrenciyi tekmeledi!