Ülkü Ocakları Toroslar İlçe Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mersin ziyareti öncesinde hazırladığı pankartla Kılıçdaroğlu'na, "Şayet yüreğin varsa buraya gel" mesajı verdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da öldürülmesine ilişkin yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, "Teslim edeceksin yanındaki çocukları" diyerek seslenmişti. Bahçeli ise Kılıçdaroğlu'na, "Şayet yüreğin varsa buraya gel. Tek bir evladımı al da senin ciğerinin kaç okka ettiğini göreyim" cevabını vermişti.
Birgün'ün haberine göre, Toroslar Ülkü Ocakları, Kılıçdaroğlu'nun 27 Ocak'ta yapacağı Mersin ziyareti öncesinde Bahçeli'nin sözlerinin yazılı olduğu bir pankart hazırladı.
Pankartta Bahçeli'nin, "Şayet yüreğin varsa, gözün kesiyorsa buraya gel. Tek bir evladımı al da yüreğinin kaç okka ettiğini göreyim" sözlerine yer verildi. Bahçeli ile Ülkü Ocakları Genel Başkanı'nın fotoğraflarının olduğu pankartlar ilçenin girişine ve ocak binasına asıldı.

Toroslar Ülkü Ocaklarının resmi Facebook hesabından ise şu açıklama yapıldı:
"Kılıçdaroğlu, şayet yüreğin varsa, gözün kesiyorsa buraya gel, tek bir evladımı al da senin ciğerinin kaç okka ettiğini göreyim. Ülkü Ocakları Toroslar İlçe Başkanlığı olarak, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin meclisteki sözünü ocağımızın karşısına ve Torosların girişine astık. Bilge Liderimiz Sn.Devlet Bahçeli'nin emrinde, Yolbaşçımız, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sn.Ahmet Yiğit Yıldırım'ın bir adım gerisinde, var gücümüzle çalışıp mücadelemize devam edeceğiz."
Eğitimde eşitsizliğin geldiği nokta: Devlet okulunda 10 bin TL’ye özel sınıf111 izlenme
Benzine gelen zam pompaya yansıdı: "Benzine artık paramız yetmiyor"17 izlenme
Seçil Erzan ile Ali Yörük’ün mesajları ortaya çıktı56 izlenme
Depremden sonra gözler Betonistan'a çevrildi: Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesinde ibretlik bir manzara146 izlenme
Kayseri Havalimanındaki şoförü Malatya Havalimanı'na Müdür Yardımcısı yapıp iki gün eski iş yerine şef olarak atadılar!80 izlenme
İmamoğlu paylaştı: “Askıda fatura kampanyası” en fazla yoksul ilçeler için ödeme yapıldı.82 izlenme
Yeniden değerleme oranı belli oldu45 izlenme
Baba İmamoğlu arama yapılan arazi için konuştu: "Suç yaratmaya çalışıyorlar"28 izlenme
Asgari ücret önceki gün belirlenmişti: Daha hesaba yatmadan eridi!
Denizli Kale Belediye başkanı taş döşemek istemeyen zabıtaları sopayla dövdü!
MEB'in işbirliği yaptığı Nurcular, öğrencilere ‘manevi içerikli’ seminer verecek!
Haluk Levent'ten sevenlerini üzen AHBAP açıklaması