Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçime günler kala Kırşehir’de yurttaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:
– Size sözüm var, bu ülkeye hakkı hukuku ve adaleti getireceğiz. Size sözüm var. Bu ülkeye huzuru, barışı getireceğiz. Ayrışmayı değil kucaklaşmayı getireceğiz. Üç evladım var. Onların ne iş yaptığını kimse bilmez. Her birisi kendi ekmeğini çıkardı, çalışıyor, üretiyor, kazanıyor. İsterim ki her anne baba evladını iyi bir okula gönderebilsin.
– Hiçbir çocuğuna yatağa aç girmediği bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. Aile Destekleri Sigortası’yla hiçbir ailede “Benim gelirim yoktur” feryadını duymayacaksınız. Her ailenin en az asgari ücret düzeyinde geliri olacak.
– Köylerde sadece öğretmen, imam değil, ziraat teknikeri de olacak, veteriner hekim de olacak. Buraların hayvancılık konusunda ne kadar önemli ve değerli olduğunu biliyorum. Bay Kemal unutmaz, sözünün arkasında durur. Sözünün eridir. Biz Orta Anadolu’yu demiryollarıyla Mersin ve İskenderun limanına ve Karadeniz’e bağlayacağız.
YEDİĞİN PARALARI VER
– Bizi kavga ettiriyorlar ama o kavgaya girmeyeceğiz. Bir sürü şeyler söylüyorlar, onlara inanmayın. Ben bu millete doğruları söylemeye yemin ettim. 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım. Bir grubun, bir kesimin değil, 85 milyonun cumhurbaşkanı olarak görev yapacağım.
– Üstten konuşanlara artık dur diyeceksin. 22 yıl oldu, eyvallah kardeşim çekil, değişim olsun. Adaletli insan gelsin. Bir kul hakkı yemeyen insan gelsin! Söyledim, kul hakkı yemem ve kul hakkı yedirmem. Bu kadar net! Kul hakkı yiyenler benden korkuyorlar. Ya gelirse? Gelirsem ne yapacağım belli. Kul hakkı yiyene diyeceğim ki: Yediğin paraları ver.
Sözcü
Türkiye'de üretilen ve satılan bazı ürünlerin, Irak'ta 6-7 TL’ye satıldığı ortaya çıktı44 izlenme
Ahmet Minguzzi'nin annesine kan donduran tehdit mesajı20 izlenme
Şeker fabrikası kalmayacak!152 izlenme
Oğuzhan Asiltürk'ün Erdoğan'In uçağında ortaya çıkmasının ardından 'Milli Görüş' cephesinden bomba yazı67 izlenme
Ramazan ayında bile caminin musluklarını çaldılar!28 izlenme
Ekrem İmamoğlu Erdoğan'a seslendi: "Yeter sürekli aldatıldığınız"19 izlenme
Muhittin Böcek’in ilk hamlesi AKP’li Enç’i çıldırttı!2152 izlenme
Kars'taki asıl mesele eli silahlı adamların peşinde olduğu ihaleler mi?48 izlenme
Etin tadını unutan yumurtaya da veda edecek! Bu fiyatı duyan pazarın önünden geçmez
AKP ve MHP'nin bir önceki seçime göre ne kadar oy kaybettiği belli oldu
Sedat Peker böyle meydan okudu: Flaş 'suikast' açıklaması!
Elektrik Mühendisleri Odası'ndan uyarı geldi: "Yandaşa kadro açıyorlar!"