Diyarbakır’da, Kadın Doğum Hastanesinde memur olarak çalışan ve 2016 yılında KHK ile işinden ihraç edilen, hastalığından kaynaklı yaşadığı maddi imkansızlıklar nedeniyle başlatılan yardım kampanyasıyla tedavisine başlandığı sırada yaşamını yitiren Mücahit Karataş’ın OHAL komisyonuna yaptığı başvuru bugün sonuçlandı. 18 Eylül 2017 tarihinde yaşamını yitiren Karataş’ın başvurusu kabul edildiği ve işine iade edildiği öğrenildi.
Tarafsız Haber Ajansı'ndan Ferit Demir'in haberine göre Diyarbakır Kadın Doğum Hastanesinde memur olarak çalışan SES üyesi Mücahit Karataş, 675 Kanun Hükmünde Kararname ile 29 Ekim 2016 tarihinde ihraç edildi.
3 çocuk babası olan ve beynindeki ur nedeniyle rahatsızlığı bulunan Karataş, ameliyat masrafları için arkadaşları kampanya düzenleyerek ameliyata girmesini sağladı. Ancak Karataş, 18 Eylül 2017 tarihinde yaşamını yitirdi.
Mücahit Karataş’ın işe iadesi ile ilgili OHAL komisyonuna yaptığı başvuru bugün karara bağlandı. Kararda, Karataş’ın işe iade edildi.
Heyelan nedeniyle ibadete kapatılan cami 5 kez soyuldu!44 izlenme
TÜİK’in enflasyon verilerine Vanlı yurttaştan tepki: “Toplumun yarısından fazlası bugün ölmemek için bir şeyler atıştırıyor. Gönlünce kendini doyuracak bir sofra kuramıyor”9 izlenme
AKP’li belediye başkanından isçilere seçim talimatı: "Ben size ekmek verdim. Size ekmek verene sahip çıkma sırası sizde"29 izlenme
Dolar Euro düştü diye indirim bekleyenlere müjde! Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor!46 izlenme
Barış Pehlivan: "Sedat Peker, kamikaze dalışı yapabilir"80 izlenme
İsrail'den Gazze'de yeni katliam hazırlığı! 'Geniş çaplı kara harekâtı'nı başlattılar18 izlenme
Tazminatını isteyen Erol Eğrek'i döverek öldüren 4 kişi tutuklandı21 izlenme
Dolardan '10 büyükelçi' rekoru! 9.76'yı gördü!58 izlenme
Gıda fiyatlarında rekor: 11 ayın en yüksek seviyesine ulaştı
İslam ülkesi liderleri Erdoğan'ı canlı yayında böyle rezil etti !
Eski AKP'li bakan Mehmet Şimşek’in yıllar önceki sözleri akıllara geldi 'Deprem vergileri duble yollara gidiyor'
AKP'li eski vekilden bomba Rusya açıklaması! "Vazgeçmemizin zamanı geldi"