Kayseri’de koronavirüse karşı yapılan uyarı, “üfürükçü kadın” tartışmasına döndü. Kayseri Tabip Odası vatandaşlara “Kayseri’de salgın başladığından beri PCR test pozitif toplam hasta sayımız 800. 30 PCR test pozitif vefatımız, 115 şüpheli Corona (test negatif) vefatımız var. AVM’lere gitmeye çok vaktiniz olacak. Ev de Kal Kayseri. Virüs her yerde. Salgın bitmedi. Üfürükçüye de gitmeyin” diye uyarıda bulundu.
Kayseri Tabip Odası'nın bu uyarısı sosyal medyada gündem oldu.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ise durumu şöyle anlattı:
"Kişisel veriler nedeniyle ne mahalle ne de isim vermeyeceğim. Ama siz nere olduğunu anlarsınız. Halen kısmi karantina uygulanan eski bir beldemizde bir otobüs şoförü virüsü ilk olarak bulaştırıyor. Virüsün bulaştığı isimlerden biri de, ‘okuyupüflemesi kuvvetli’ olan bir kadın. Mahalle sakinlerinin bir bölümü virüsün bulaşmaması için bu kadını ziyaret ederek kendilerine de ‘okuyupüflemesini’ istiyorlar. O kadın okuyup üflerken virüsü koca mahalleye yayıyor, iyi mi? Evinde durmayıp, maskesini takmadan okuyupüfleyen kadından medet uman yurdum insanı ne diyeyim sana, dedi.”
ANKA
http://www.krttv.com.tr/gundem/kayseridekoronavirusekarsiufurukcudecareh35393.html
Son seçim anketi: Millet İttifakı 7 puan önde!39 izlenme
Duyum alan Cem Küçük ağzından kaçırdı! SSK, Bağ-Kur ve tüm emeklileri ilgilendiriyor, en düşük zam oranını açıkladı22 izlenme
Sivas'ta 500 TL’lik yardım coronayı unutturdu! Kuyruğun sonu görünmedi!86 izlenme
Seçil Erzan'ı mahkemeye getiren araç kaza yaptı32 izlenme
İzmir’de dev bayraklı ‘Zafer Yürüyüşü’35 izlenme
AKP Genel Sekreter Yardımcısı, hem üniversitede hem Saray'da hem de şirkette görevli!36 izlenme
Albayrak Holding, AKP'li belediyelerden ihale kapmaya devam ediyor29 izlenme
AKP Genel Başkanı 'Ben BOP eşbaşkanıyım' derse, vekili de 'Ortadoğuda en samimi dostumuz Kürdistan yönetimidir' der !325 izlenme
BM: Ukrayna limanlarını acilen açın uyarısında bulundu
İstanbul'da gizlice kadının fotoğrafını çekti, yakalanınca telefonunu vermemek için yere atarak parçaladı!
Camiye Erdoğan posteri astılar!
Sedat Peker'in ifşa ettiği rüşvet-yolsuzluk ağında çarpıcı iddia: 'İngiltere’de şirket kurup, para yıkama'