Kayseri'de AKP'li Yahyalı İlçe Belediyesi tarafından 31 milyon TL bedelle 21 Ağustos 2023'te temeli atılan Asfalt Plenti'nin önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek. Yaklaşık iki ayda tamamlanan tesise dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşti.
Sözcü'den Müzlüm Evci2nin haberine göre; Nakşibendi şeyhi Ali Ramazan Dinç, Yahyalı Belediyesi'nin asfalt şantiyesine Togg ile geldi. Şantiyeye kurulan özel masada ağırlandı. İlçe protokolünün büyük saygı gösterdiği şeyh, incelemeden memnun ayrıldı.

Nakşibendi Tarikatının Yahyalı ilçesi şeyhi Ali Ramazan Dinç, AKP'li Belediyenin tesisini gezdi, dua etti. Dinç'in tesis ziyaretine ilişkin fotoğraflar ise AKP'li Yahyalı Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.
Görüntülerde Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya, AKP'li Belediye Başkanı Esat Öztürk ve belediye meclis üyelerinin şeyhin önünde el pençe divan duruşları tepkilere yol açtı.

‘YAZIK ETMEYİN EFENDİLER'
CHP Kayseri İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış, AKP'li Belediye Başkanı ve Kaymakamı sert bir dille eleştirdi. Ülkenin devlet geleneğinin ayaklar altın alındığını ifade eden Ünalmış, şunları söyledi: “Dini bir lider asfalt tesisini ziyaret ediyor.
Belediye Başkanı, Kaymakam ve yanındaki birçok kişi el pençe divan adamın yanındalar. Adam önde yürüyor, bunlar arkasında. Protokol kuralları mı değişti? Yazık. Zamanında FETÖ'nün kurucusu Fetullah Güleni'i dini lider kabul eden ve sonrasında “bizi kandırmışlar, Allah affetsin” diyen bir AKP zihniyetinin belediye başkanı. Ama Kaymakam'a ne demeli…
Yazık etmeyin efendiler. Makamınıza gölge düşürmeyin. Yerelde belediyeyi, ilçelerde kamu kurumlarını, bu gibi adamların müritleriyle doldurmayın.”
KRT
Atalay’a kendisine bağlı sendikadan çağrı: İstifa etmeli285 izlenme
Ünlü anketçiden Erdoğan'a olay eleştiri: "Adam açık açık eğleniyor!"84 izlenme
Şehit Anaları Derneği'nden sert tepki "İstanbul'u kazanırsanız, Öcalan'a ne vereceksiniz?"1090 izlenme
İhsan Eliaçık 'Türkiye’yi yöneten zihniyetin dini anlayışı budur !'317 izlenme
AKP’li Turgut Altınok'a esnaf ziyaretinde soğuk duş: Mansur Yavaş’ı eleştirdi, yurttaşlardan istediği karşılığı alamadı!52 izlenme
İşte başkanı tasfiye edilen Merkez Bankası'nın kasasındaki döviz tutarı!77 izlenme
Depremzede esnaf konteynerlerine zabıta müdahalesi39 izlenme
Bulduğu cep telefonu için teşekkür beklerken, ifadeye çağrıldı!314 izlenme