Marmara Denizi Silivri açıklarında gerçekleşen kaza sonrası batan Tuğberk İmamoğlu isimli kuru yük gemisinde bulunan ve arama kurtarma çalışmaları devam eden 10 kişilik mürettebatın isimleri ve görevleri açıklandı.

Marmara Denizi Silivri açıklarında iki geminin çarpışması sonucu batan "Tuğberk İmamoğlu" isimli ticari gemideki kayıp personeli arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Arama faaliyetleri sürerken, gemide görev yapan ve irtibat sağlanamayan 10 kişilik mürettebatın kimlik bilgileri ile görev listesi paylaşıldı.

Edinilen bilgilere göre, batan gemide aranan personellerin isimleri ve görevleri şu şekilde:
Yaşar Kayhan (Kaptan), Rahmi Temel (1. Zabıt), Atakan Alagöz (3. Kaptan), Aydın Demirci (Başmakinist), Gencer Aydın (2. Makinist), Eyüp Enes Cesur (Yağcı), Nidai Duman (Güverte Lostromosu), Nacican Keskin (Usta Gemici), Onuralp Demir (Gemici), Abdülbaki Mirzaoğlu (Aşçı) Bölgede Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla yürütülen arama kurtarma çalışmaları hassasiyetle sürdürülüyor.
NEFES
Müteahhit Çebi dürüstçe anlattı: “İmamoğlu seçildikten sonra önceden alınan 1.5 milyar dolarlık işi tasfiye ettik, İmamoğlu ile hiç çalışmadım”22 izlenme
Adıyaman Belediyesi, AKP döneminde Aziz İhsan Aktaş’a ihale yağdırmış36 izlenme
Benzin, motorin ve LPG’ye tarihi zam!83 izlenme
150 kişinin öldüğü sitenin zemin etüdü göz kararıyla yapılmış38 izlenme
İstanbul’da üst geçitte Gaffar Okkan’lı afişle protesto73 izlenme
İsrail Beyrut'u bir kez daha vurdu32 izlenme
Suriyeliler ayakkabı sektörünün Çin’i oldu41 izlenme
AKP'li siyasetçi oğluna dolandırıcılıktan dava açacak28 izlenme