Karayolları Genel Müdürlüğü, yola astığı tabelalarla sürücüleri yüksek ücretli olan Kuzey Marmara Otoyolu’na yönlendiriyor.
Tekirdağ’dan İstanbul yönüne giderken yüksek ücretli Kuzey Marmara Otoyolu'nu gösteren tabelalarda İstanbul yazarken, düşük ücretli O3 otoyolu'nu gösteren tabelalarda yazmıyor.
Tekirdağ’dan İstanbul yönüne gitmek için O3 Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu seçenekleri kullanılabiliyor.
Yüksek ücretli olan olan Kuzey Marmara Otoyolu’nu gösteren tabelalarda İstanbul yazarken, düşük ücretli olan TEM Otoyolu’na bağlantı tabelasında sadece Silivri ve Selimiye yazıyor.
TEM Otoyolu’nun da İstanbul’a ulaşmak için kullanılabileceğini belirten tabela ise, yol ayrımının olduğu kavşakta küçük bir şekilde yer alıyor.
Yapılan bu kurnazlığı ise bir sosyal medya kullanıcısının yüklediği video gözler önüne serdi.
Videoyu çeken kişi, çekilen bu görüntünün ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı’nın danışmanı Melih Özyardımcı’nın kendisine ulaştığını ve İstanbul tabelasının yolun tam ayrıldığı kavşakta yer aldığını söylediğini belirtti.
Anketler ortaya çıkarttı:İstanbul'da dengeler değişti!459 izlenme
'AKP'nin arka bahçesi' oldu: TCDD Taşımacılık A.Ş’de borç rekoru kırıldı!34 izlenme
Şehir magandaları çocuk parkını yaktı!138 izlenme
İBB’de skandal atamalar!116 izlenme
Ulaşıma Bayram Zammı Geldi27 izlenme
Hayatını kaybeden Menzil şeyhi Abdülbâkî Erol için "Evliya" türbesi yaptırıldığı ortaya çıktı49 izlenme
Son anket sonuçları açıklandı: İstanbul ve Ankara'da son durum ne?1074 izlenme
Bakan açıkladı! Emeklilere maaş farkı ne zaman ödenecek?686 izlenme
Erdoğan'ın maaşı kaç asgari ücret ediyor?
‘Mal bizim değil Allah’ın’ diyen Turgut Altınok’tan yeni mal varlığı açıklaması
Mansur Yavaş: "Ekrem Başkan'ı ve seçilmiş belediye başkanlarını derhal serbest bırakın"
Maltepe Piazza AVM'de bir vatandaş "Açım ben, çocuklarım aç" diye bağırdıktan sonra 3. kattan atlayarak intihar etti