Bolu'da, belediye tarafından TEM Otoyolu Batı Gişeleri girişi üzerindeki duvarlara yaptırılan devlet büyüklerine ait resimler Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından sabaha karşı boyanmaya başlandı.
Karayolları ekipleri, kavşağın dört girişinde bulunan Atatürk, İsmet İnönü, Alparslan Türkeş, Necmettin Erbakan, Turgut Özal, Adnan Menderes, Süleyman Demirel, Bülent Ecevit ve Hüsamettin Cindoruk’un resimlerinin olduğu bölümü kapattı. Yoldan geçenler, Türkeş ve Erbakan’ın resimlerinin boyayla kapatıldığını görerek belediye ve emniyet ekiplerine haber verdi.

(FOTO: İHA)
VATANDAŞLAR SET ÇEKTİ
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ile bazı siyasi partilerin yetkilileri olay yerine geldi. Bazı vatandaşlar resimlerin boyanmaması için set çekti. Bunun üzerine Karayolları ekipleri çalışmaları durdurdu. olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

(FOTO: İHA)
CAM KAPLAMAYI KIRMIŞLAR
Olaya tepki gösteren Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, “Hiçbir siyaset gütmeden vefat etmiş devlet büyüklerimizin resmi var. Zarar görmesin diye camla kaplama yaptırdık. Bize sormadan, tebligat yapmadan kırmışlar. Kime ne zararı var. Niye boyuyorlar anlamak mümkün değil” dedi.

Resmi silinmek istenen isimler arasında Bolu’ya milyonlarca yatırım yapan hayırsever iş insanı merhum İzzet Baysal da var. (FOTO: İHA)
TRAFİK KAZASINA SEBEP OLABİLİRMİŞ
Gece saatlerinde olay yerine gelen Bolu Valisi Ahmet Ümit ise şunları söyledi: Resimler, Trafik Kanunu ve diğer ilgili mevzuat çerçevesinde Karayolları’ndan izin alınmadan çizilmiş. Karayolunun güvenliğini tehlikeye düşürdüğü söylendi. Geçerken insanların dikkatini çekmek suretiyle trafik kazasına sebebiyet olabileceği düşünülmüş. Karayolları bir çalışma başlattı ama durduracağız. Konunun gerekli kurumlar tarafından gerekli işlemler yapılmak suretiyle çözülmesi yolunun deneyeceğiz. (İHA)
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/karayollarisilmeyecalistivatandassetcekti6083451/
“Lozan’ın gizli maddeleri” yalanı gündem oldu53 izlenme
Son anket açıklandı: Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a fark atıyor!42 izlenme
CHP'nin kurultay davası ertelendi14 izlenme
Hükümetin ücretsiz doğal gaz uygulamasının sona erecek olmasına vatandaştan tepki- 'Sadece oy avcılığı...'34 izlenme
Şanlıurfa'da 96 ev karantina altına alındı!60 izlenme
Hayrettin Karaman'ın skandal 'fetva'sına suç duyurusu!52 izlenme
İstanbul'da IŞİD'e yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında Yalova'daki IŞİD üyeleriyle bağlantılı 41 şüphelinin de yer aldığı 110 şüpheli gözaltına alındı26 izlenme
Canlı yayına katılan profesör, Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki kazada ölen 10 kişiyi unutup iktidarın yaptığı yolları övdü!47 izlenme
Erdoğan "Sorun ekonomik değil psikolojik" dedi, psikolojimiz daha da bozulacak: Yine vatandaşın sırtına binecekler
Alevilerin yoğun yaşadığı mahallede işaret skandalı!
Eski ittifak ortağı Erbakan: "İktidar Kılıçdaroğlu'nu getirip kontrollü seçim istiyor!"
Yeni Boğaziçi yasasıyla İBB’nin köprü geçiş ücreti payı da gidiyor!