Muhafazakâr dünyada yetişen gazeteciler arasında yer alan ve halen ağırlıklı olarak AKP’ye muhalif çizgide bulunan muhafazakâr gazetecilerin çıkardığı Karar gazetesinde yazan Elif Çakır (50), başörtüsünü çıkardı.
YouTube’dan yayın yapan Karar TV’de de Yıldıray Oğur ile pazartesi, salı ve çarşamba günleri “bi’Karar ver” adlı programı da sürdüren Elif Çakır, medyada ilk kez başörtüsüz fotoğrafını paylaştı. Çakır’ın yeni fotoğrafı, sosyal medyada tartışma yarattı.

Çakır daha önce kamuoyuna, Gezi Parkı direnişi sürecinde dönemin Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun gelini olan Zehra Develioğlu’nun “Kabataş İskelesi’nin önünde belden yukarısı çıplak, elleri deri eldivenli, başları bandanalı onlarca erkek tarafından yerlerde sürüklendiği, üzerine idrar yapıldığı” iddialarına vesilesiyle olmasıyla gelmişti.

https://halktv.com.tr/gundem/karargazetesiyazarielifcakirbasortusunucikardi466630h
Her gece aynı manzara: Saraçhane'de miting bitiyor polis gazlayıp copluyor74 izlenme
Bloomberg’den çarpıcı seçim analizi: "Erdoğan’ın şansı azaldı"46 izlenme
Arapları savunan kadına haykırdı: "Ben Türk'üm. Araplaştırdınız be Türkiye’yi. Türklüğü yok ettiniz, Türklüğü!"41 izlenme
Ya o yandaşa ya bu yandaşa!57 izlenme
İzmir adaylığı sonrası 'açılım'lar yapan Zeybekci, gençleri haremlik-selamlık oturttu!103 izlenme
İnce: Seneye iftarı sizinle birlikte Çankaya’da yapacağız246 izlenme
AKP emeklileri oyaladı, MHP çözümü buldu: Su-simit satın29 izlenme
Çin'den bankalara kredileri artırma daveti32 izlenme
Havai fişek facialarının perde arkası: Kimdir bu Coşkun Ailesi?
Benzin ve motorine bu gece büyük zam geliyor!
Sırpların silahını MKE'ninmiş gibi sattığı ortaya çıkmıştı, Ensarcı başkanın özgeçmişi de sahteymiş!
Şehir hastaneleri yine eleştirilerin odağında! Hastane harcamaları sağlıkçılara ayrılan bütçeden ödeniyormuş!