“31 MART SEÇİMLERİ ŞÖLEN HAVASINDA GEÇECEK”
Karamollaoğlu, “Bugün önemli bir gün. Yaklaşan mahalli idareler seçimlerinde ilçe belediye başkanlarımızı ve büyükşehir belediye başkan adayımızı açıklıyoruz. İnşallah seçimlerin hemen arkasından hepsini tebrik etmeyi Allah bizlere nasip etsin. 31 Mart seçimleri bir şölen havasında geçecek. Türkiye’nin geleceğiyle ilgili önemli bir adım atacağız. Bu seçimlerde kullanacağımız oylar ülkenin geleceği noktasında işaret fişeği olacaktır diye düşünüyorum. İktidarda olanların istedikleri 1994 ruhunu biz 4050 senedir yaşıyoruz. İnşallah onların istedikleri ruhu biz 31 Mart sonrası hayata geçireceğiz” diye konuştu.
“HIRSIZLIK YAPAN İLÇENİN PROBLEMİNİ ÇÖZEMEZ”
AKP iktidarının artık bittiğini ifade eden Karamollaoğlu, “17 yıldır iktidarda bulunanlar elbette bir şeyler yaptı ki oy verenler bir şeyler bekledi. Ama artık bu iktidar bitti. Değişecekler. Neden? Ülkemizin birikmiş olan problemlerine çözüm üretemiyorlar. Yol, tünel, köprü yaptılar ama bunun yanında yolsuzluk aldı başını gidiyor. İstişare ve liyakate hiç önem verilmiyor. İşsizlik çığ gibi artıyor. Böylece yok olup gidecek miyiz? Heyecana gelmiş bir ilçe başkanı ‘Hainlere oy vereceğinize hırsızlara oy verin’ diyor. Bizim içimizde hırsız ve hain çıkmaz. Herkes bunu böyle bilsin. Hırsızlık yok diyemiyor. ‘Bizim hırsızımız’ iyidir diyor. Hırsızlık yapan ilçenin problemini çözemez. Biz gelin bu seçimlere cepsiz ceketle çıkalım. Cepsiz ceket giyilir mi? Sen herhangi bir şekilde harama tenezzül etmeyeceksen cepsiz bir ceketle bu memlekete 5 sene hizmet edersin. Onun için dürüst başkan, dürüst yönetim diyoruz. Onun için biz başkayız. Biz bu ideallerimizi 50 senedir söylüyoruz” dedi.
ADAYLAR
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mahmut Arıkan, Melikgazi: Sinan Aktaş, Kocasinan: Haşim Özçelik, Talas: Harun Toprak, Hacılar: Erdal Altun, Pınarbaşı: Vacit Kip, Develi: Abdullah Akkuş, İncesu: Orhan Kaya, Sarıoğlan: İbrahim Turgut, Tomarza: Ömer Yerli, Bünyan: Hakan Çelik, Özvatan: Vedat Ali Tur, Akkışla: Abdullah Çağrı Elgün, Yeşilhisar: Yavuz Mercan, Felahiye: Sinan Taşçı ve Sarız ilçesi Muharrem Çelik olarak gösterildi. DHA
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/karamollaoglubizimicimizdehirsizvehaincikmaz3453160/
Gaziantep’ten Bolu’ya onlarca kamu ihalesini bakın kim topladı!59 izlenme
Emekliden kurban isyanı: "3 bin lirayla tavuk kesemeyiz"18 izlenme
Türkiye'ye doğru kaçıyorlar!139 izlenme
Çocuğa cinsel saldırıya 100 yıl ceza!212 izlenme
AKP'li Başkanın düğününde salgın önlemini hatırlatan polisi sürdüler!94 izlenme
Kanser Hastaları için Uzmanlardan Alternatif İlaç Uyarısı!24 izlenme
İşte 7.6 büyüklüğündeki depremin yaşandığı kâbus anı! Elbistan'dan yeni görüntüler ortaya çıktı51 izlenme
Narin Güran duruşmasında dikkat çeken anlar: Narin’in babası eşini alnından öptü oğluna sarıldı30 izlenme
Enflasyonun sofra hali: Daha az et, sebze ve meyve tüketiliyor
Türkiye bunu da gördü! Erdoğan'ın kovduğu 3 Merkez Bankası başkanı müşavir oldu, kıyak maaşa bağlandı!
11 yaşındaki çocuk 2099 rakımlı Keldaz’a çıkıp eskiyen Türk bayrağını değiştirdi
Halk ozanı, Suriyeli istilasına isyan etti! Dinleyenlerin yüzüne tokat gibi çarptı