Home
31 Mart 2019 ( 115 izlenme )
Reklamlar

Karamollaoğlu: Alacağınız birkaç fazla oy yerin dibine batsın


Malatya’nın Pütürge ilçesinde yaşanan kavgada öldürülen baba oğlun Saadet Partisi görevlileri olduğu ortaya çıktı. SP Lideri Temel Karamollaoğlu, 2 partilinin öldürülmesine sert tepki gösterdi: “Alacağınız birkaç fazla oy yerin dibine batsın.”



BABAOĞUL ÖLDÜ: Pütürge ilçesinde oy verme işlemi sırasında iddiaya göre ‘açık oy kullandırma' tartışması yaşandı. Silahların kullandığı tartışma sonrasında SP'nin sandık görevlisi olan baba oğul Hasan Aktaş ve İlyas Aktaş hayatını kaybetti.

MÜŞAHİTLERİMİZ KATLEDİLDİ: Karamollaoğlu, twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: “Malatya Pütürge'de AK Parti adayının yeğeninin saldırısı sonucu biri sandık görevlisi diğeri müşahit iki partilimiz vefat etmiştir. Yaşanan olay basit bir husumet değil, sandık başında açık oy kullandırılmak istenmiş ve bu duruma itiraz eden müşahitlerimiz katledilmiştir. Alacağınız birkaç fazla oy yerin dibine batsın.”


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Vatandaşlık verilen Suriyelilerin seçimde tercihi belli oldu! ’Oyumu Erdoğan'a vereceğim. Çok seviyorum. Suriyelileri çok seviyorum. Başka istemiyorum" Danıştay iptal etti, aynı usulle iki katına aynı firmaya: "Utanç verici" Bilal Erdoğan ile AKP'li adayın skandal diyaloğu ! 'Bize de bir iki bina kalırsa...' Tayfun Kahraman yeniden yargılanacak! AYM karar verdi