Boğaziçi Üniversitesi’ne Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atanan AKP’li Melih Bulu’ya karşı akademisyen ve öğrencilerin protestoları tüm baskılara, kar ve soğuğa rağmen 43’üncü gününde de devam etti.
Akademisyenler olumsuz hava koşullarına rağmen dün de Güney Meydan’da rektörlük binasına sırtlarını döndü. Bulu’nun istifası ile öğrencilerin direnişine yönelik gözaltı ve tutuklamalara son verilmesi talebini yineleyen Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri “Kabul etmiyoruz, vazgeçmiyoruz” dedi.
Akademisyenler, Bugünkü nöbette bir kaç gün önce genç yaşında yaşamını yitiren Boğaziçi Üniversitesi Güvenlik Amiri İsmail Yıldırım’ı da andı. Akademisyenler, "Bir kez daha ailesine, sevdiklerine ve Boğaziçi camiasına baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz" dedi.
https://www.birgun.net/haber/kararagmenkayyumakarsinobetsuruyor334270
Maske cezası iptal edildi!74 izlenme
AKİT yazarı Dilipak'tan Erdoğan'ı kızdıracak anket değerlendirmesi! "Gidişat iyi değil"26 izlenme
Bu insanları görevden aldıkları için bugün insanlar öldü !882 izlenme
Adana Valiliği Çukurova Rock Festivali’ni iptal etti: Gerekçe "Alkol kullanımı" ve "Güvenlik"33 izlenme
RedHack Demirören'i hackledi!551 izlenme
Milyonlarca memur ve emekli bekliyordu: TÜİK Aralık ayı enflasyon rakamlarını açıkladı19 izlenme
MHP’li eski başkana cinsel istismardan 35 yıl hapis istemi: 'İktidarsızım' savunması MHP'li başkanı kurtarmadı!30 izlenme
CHP'li Tüm'e 'Cumhurbaşkanına hakaretten' hapis cezası: Önce beraat etti, sonra mahkum oldu!29 izlenme