Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, temmuz ayına ilişkin kurulankapanan şirket istatistiklerini açıkladı.
Buna göre, temmuzda kurulan şirket sayısı bir önceki aya göre yüzde 57 artarak 4 bin 584'ten 7 bin 197'ye yükseldi. Bu dönemde kapanan şirket sayısı da yüzde 56.07 arttı ve bin 119 oldu. Haziran ayında kapanan şirket sayısı 717 idi.
Temmuz'da geçen yılın aynı ayına göre ise kurulan şirket sayısı yüzde 5.88, kapanan şirket sayısı ise yüzde 22.7 arttı.
Kurulan şirket sayısı ocaktemmuz döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11.9 azalarak 47 bin 173, kapanan şirket sayısı yüzde 4.79 artarak 6 bin 632 oldu.
https://www.birgun.net/haber/kapanansirketsayisiyuzde56artti265936
Sanayiciler Saray'a sert çıktı!57 izlenme
Bakan Işıkhan: Asgari ücrette henüz rakam belli değil, bu hafta içi açıklayacağız30 izlenme
Merkez Bankası Ekim ayı faiz kararını açıkladı43 izlenme
Görüntüler Rakka, Şam, Halep'ten değil Bursa'dan: Görenler "burası Suriye mi?" diye sordu!53 izlenme
1 ayakkabı kendimize 1 devlete alıyoruz20 izlenme
Soylu'nun oğlu teröristleri işe aldı denilen İBB şirketinin kiracısı oldu39 izlenme
Ekrem İmamoğlu'nu şikâyet eden YSK üyesinin, Binali Yıldırım'ın oğlu ve avukatıyla Venezuela'ya gittiği ortaya çıktı!102 izlenme
Son araştırma acı gerçeği gözler önüne serdi: Vatandaşların yüzde 63’ü buzdolabında et görmek istiyor58 izlenme