Bartın’ın Kurucaşile İlçesi’ne bağlı Kapısuyu Köyü’nde bulunan kamuya ait plaj Kaymakamlık tarafından ihaleye çıkarıldı. Yaz aylarında ücretsiz olarak kullanılan alan on yıllığına kiraya verilmek istendi. Yıllık istenen kira bedeli ise 150 bin TL oldu.
İhale ilanı, Kaymakam Muhammed Ebrar Evsen imzasıyla duyuruldu. Kira bedelinin bir yıl için 150 bin TL olduğu belirtilen ihalede, iki yıllık kira bedeli de peşin istendi.
İhale ilanında yer alan bilgilere göre; ihale işlemi 19 Haziran günü saat 11.00’de, Kaymakamlık Binası’nda gerçekleşecek. Kurucaşile Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Komisyonu’nun huzurunda yapılacak.
100’E YAKIN İMZA TOPLANDI
Öte yandan Sözcü’ye konuşan Kapısuyu Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Fırtına, konuya ilişkin 100’e yakın imza topladıklarını söyledi. İptal edilmediği takdirde yargı yoluna gideceklerini belirten Fırtına, “Konuyla ilgili milletvekillerine de ulaştık. Onlarla görüşme halindeyiz. Burası bildiğiniz köy. Köyümüzün insanları kesinlikle ihaleye çıkarılan bu plaja karşı. Bu bir pazarlık aracı olamaz” dedi.

Sözcü
Haluk Levent'ten evlilik vaadiyle büyük tokat10 izlenme
Timur Soykan açıkladı: Sinan Ateş cinayetinin planlayıcısı ‘Dodo’yu kimler korudu?55 izlenme
Tepki çığ gibi büyüyor: "Fesli Hocanız gibi 'Keşke Yunan kazansaydı' mı deseydi"32 izlenme
Mahfi Eğilmez: "Çok ağır şekilde geliyor hazır olun"40 izlenme
Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Samsun, Bursa Kafe-bar çalışanlarından eylem çağrısı!110 izlenme
Sedat Peker, Salim Şen’in ‘tweet’ini paylaşmıştı! ” ‘Evet tam da ben böyle düşünüyorum’ diyor”83 izlenme
Ürünlerinden domuz eti çıktığı iddiasıyla gündem olan Köfteci Yusuf'un şubeleri bomboş kaldı42 izlenme
Vatandaştan ‘Nebati’ yorumu: "Devamlı konuşuyor ama hiçbir yaraya merhem olmuyor"48 izlenme