AKP Grup Başkan Vekili Bülent Turan önceki gün, 1983 yılında hazırlanan ‘Yüz Yıllık Mezunları ile İstanbul Yüksek Ticaretliler’ yıllığını paylaştı. Yıllıkta 2443 numaralı Erdoğan da, yaz dönemi mezun listesinde yer aldı. Yıllığı AKP'li Turan ile paylaşan Muzaffer Kıray isimli serbest müşavir, kendisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile üniversiteden bir tanışıklığı bulunmadığını söylerken, aynı yıllıkta adı bulunan mezunlar, kahvaltıda buluştu. Erdoğan gibi yaz dönemi bölümünde adı bulunan mezunlardan Reşat Parlak, üniversite döneminden Erdoğan'ı hatırlamadığını söylerken, okul arkadaşlarıyla birlikte yaptıkları kahvaltının da fotoğrafını paylaştı.
DİPLOMAYI KONUŞTULAR
Mezunların kahvaltılı toplantısında da diploma tartışmaları konu edildi. Kahvaltıya katılan mezunlar, Erdoğan'ı okul döneminden tanımadıklarını ve görmediklerini söylediler.
Aynı yıllıkta mezunlar arasında adı bulunan Doğan Dalgalıdere ise Erdoğan ile aynı dönemde amatör kümede futbol oynadıklarını belirterek, “O dönemde okula devam mecburiyeti olmadığı için derslere pek girilmezdi. Öğrenciler imtihanlarda bir araya gelirdi. Erdoğan'a okulda rastlamadım ama beraber futbol oynadım” dedi.
http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/kahvaltidabulustularhicbirierdoganihatirlayamadi1279348/
Barış Yarkadaş, Ankara-Niğde yolundaki skandalları tek tek anlattı! 'Hiç bir koşula uymayan firma şartnamede olmamasına rağmen bakanlıktan 1,5 milyon euro talep etti'33 izlenme
İstanbul’a 142 yeni Halk Ekmek büfesi için ilk adım atıldı!85 izlenme
Erdoğan 'açları siz doyurun' demişti, İşte 2021 AKP Türkiye'si!92 izlenme
Ortaokulda çocukların kullandığı tuvalete kamera konuldu! 'Müdür ve yardımcısının izlediği' iddia edildi!18 izlenme
18 yıllık AKP iktidarında üniversitelerin hali: Yurt yok, akademisyen yok, bitirdikten sonra da iş yok!85 izlenme
İnce’den yeni askerlik yasasına sert tepki: Vatan hizmetinin satılabilir ve satın alınabilir…144 izlenme
Yandaş dernek izinsiz para toplayacak!65 izlenme
Japonya'da meydana gelen 7.2'lik depremin şiddeti kameralara böyle yansıdı23 izlenme
Vatandaş Erdoğan'dan yardım isteyince müziğin sesini açıp duymazdan geldiler!
19 yaşındaki İmamoğlu hakim karşısına çıkıyor
AKP'li Resul Tosun Atatürk'ü hedef aldı: Müslüman ismini bile değiştiren deist bir şahıs...
AKP, fişleme ve 'troll'lükte 'etik kurul'un arkasına sığındı! Muhalifleri hedef gösterdiler!