Batman'da yapılan bir sokak röportajında Erdoğan'a oy vereceğini söyleyen kişi "Hizbullahçıyız. Kafalarını keseceğiz" sözlerini sarf etmiş ve kısa süre sonra da gözaltına alınmıştı.
İsmail Cevher Kasımoğlu adlı kişi video kayıtları da olan bu tehdidine karşın adli kontrolle serbest bırakıldı.
Son günlerde paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren ve özellikle Kızılay Başkanı ile girdiği polemikle gündemden inmeyen Şahan Gökbakar bu kişinin fotoğrafını paylaşarak serbest kalmasına tepki gösterdi.
GÜLŞEN'İN YAŞADIKLARI ÜZERİNDEN İSYAN ETTİ
Şahan Gökbakar paylaşımında Gülşen'i örnek göstererek şunları yazdı:

"İnsanlar bir tweet attı veya saçma sapan konuştu diye (mesela Gülşen) hapis yatıyor bu ülkede. Ancak aynı adalet sistemi, ülkenin milyonlarca insanına, alenen kafir ve or... çocigi diyen ve kafalarını keseriz, cihada hazırız diye tehdit eden bir kişiyi serbest bırakıyor öyle mi?"
Yeniçağ
Sözde hoca enflasyona ve faize çözümü buldu: “Eğer Allah’a sorarsak enflasyon düşer, faiz düşer”43 izlenme
Kılıçdaroğlu: "Ekrem İmamoğlu ile baba oğul gibiyiz"52 izlenme
AKP'li isim habere yorum yapan yurttaşa dava açtı61 izlenme
Sarayın günlük masrafı 3.500 emeklinin maaşı35 izlenme
CHP’li isim korkunç raporu açıkladı: "Ekonomik krizden dolayı 1 milyon öğrenci okul bıraktı"39 izlenme
Antalya'da teleferik faciası: Ölü ve yaralılar var82 izlenme
Akşener, Kılıçdaroğlu'nun 'Tesettür' çıkışıyla ilgili ilk kez konuştu: Kapanan yaralarla değil kanayan yaralarla ilgilenelim.34 izlenme
Medipol Üniversitesi’nde tahsis bereketi!94 izlenme