Yaklaşık 1 aydır hastanede tedavi gören ve AKP Genel Başkanı Erdoğan ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman gibi isimler tarafından da ziyaret edilen Kadir Mısıroğlu'nun müritleri ve manevi torunu Nurullah Mısıroğlu arasında rant kavgası başladı.
Yazarımız Soner Yalçın önceki günkü yazısında, Kuleli Askeri Lisesi’nin yanındaki Kuleli Yakamoz Restaurant’ın Mısıroğlu’na ait olduğunu, restorana ruhsatı ise AKP’nin verdiğini yazmıştı. Boğaz’daki restoranın 10 milyon dolar değerinde olduğu belirtilmişti.
Odatv’de yer alan habere göre; Kadir Mısıroğlu’nun müritleri ve manevi torunu Nurullah Mısıroğlu’nun sosyal medyada karşılıklı kavgaya girdiği görülürken, bir de açıklama geldi.
Kadir Mısıroğlu’nun resmi sayfasından yapılan açıklamada, “Üstadımızın bütün işlerine koşturan, onun yaklaşık 15 yıldan beri hizmetini gören Nurullah Mısıroğlu ve Ali İhsan Bahadır'dır. Bu iki kişinin dışında Üstad nâmına herhangi bir meseleyle ilgili birileri bir şey isterse kesinlikle itibar etmeyiniz” denildi.
İşte siteden yapılan o açıklama:Kıymetli tâkipçilerimiz, bir süredir bâzı şahsiyetsizlerin Üstad Kadir Mısıroğlu'nun adını kullanarak bâzı kimselerle/yerlerle işlerini hallettirme gayreti içerisinde olduklarını, sosyal medyada üstadla foroğraflar, üstad hakkında doğru/yanlış bilgler paylaşarak prim yapma gayreti içerisinde olduklarını müşâhede ettik.Öncelikle şunu belirtelim, Üstadımızın dâvâsını davâlanan, onun eserlerini okuyup hakîkat tellallığına soyunan herkes Üstadımızın talebesidir, yalnız Üstadımızın bütün (husûsi/umûmi) işlerine koşturan, onun yaklaşık 15 yıldan beri hizmetini gören Nurullah Mısıroğlu ve Ali İhsan Bahadır'dır. Bu iki kişinin dışında Üstad nâmına herhangi bir meseleyle ilgili birileri bir şey isterse kesinlikle itibar etmeyiniz.
Bu saçmalıklar devam ederse eğer, tespit ettiğimiz isimleri ilân edecek ve hukûki mücâdelemizi başlatacağız.
http://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/kadirmisiroglununmiraskavgasibasladi2246601/
Salgın verilerinde ölümcül şüphe!242 izlenme
Hafize Gaye Erkan’ın babası Erol Erkan tarafından işten çıkarıldığı iddiasıyla CİMER’e şikâyette bulunmuştu: "Yetkisiz atıldım işimi geri istiyorum"32 izlenme
Dövizin ateşi sönmüyor! Dolar ve euroda yeni rekor52 izlenme
‘Sessiz İstila’ kısa filminin yapımcısı Hande Karacasu'ya gözaltı55 izlenme
Vatandaşın umudu yok: "Maaşlar enflasyon kadar artmaz"37 izlenme
Bahçeli'nin önerisi ile yapılan Ahlat Köşkü’nün maliyeti 125 milyon liraya yükseldi!122 izlenme
Samsun'da polisler, kelepçeledikleri kadınları dakikalarca tekmelediler !497 izlenme
Cumhurbaşkanının halk plajından denize girdiğini görenler şaşırdı26 izlenme