6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin sonrasında depremzedelerin en büyük ihtiyaçlarından biri jeneratör olmuştu. Kızılay'ın bazı şubeleri de deprem bölgelerindeki jeneratör ihtiyaçlarını gidermek için kampanyalar başlatmıştı. Tunceli İl Özel İdaresi’nin, Adıyaman'da kullanılmak amacıyla aldığı 7 adet jeneratörün Adıyaman'daki arama kurtarma çalışmalarında kullanmadığı, kendi depolarında sakladığı ortaya çıkmıştı.
GÖREVİNDEN ALINMIŞTI
Olay sonrasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yıldırım hakkında soruşturma açılmış, sonrasında ise görevinden alınarak valilik bünyesindeki İl Sosyal Örgüt ve Proje Müdürlüğü'nde görevlendirilmişti.
AKP'DEN ADAY ADAYI OLACAĞI ÖĞRENİLDİ
Uzun yıllar Tunceli İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini yürüten Yıldırım'ın Tunceli'nin Pertek ilçesinde AKP'den Belediye Başkan adaylığı için valiliğe istifa dilekçesi verdiği öğrenildi. Nazif Yıldırım, 2018 yılındaki genel seçimlerde de istifa ederek AKP'nin ikinci sıra milletvekili adayı olmuştu.
Sözcü
Tutuklanan CHP’li başkan görevden alındı, yerine kayyum atandı!110 izlenme
AKP'li belediyenin cenaze aracından uyuşturucu çıktı!46 izlenme
Afyonkarahisar Valiliğine atanan Kübra Güran Yiğitbaşı, Türkiye’nin ilk başörtülü valisi oldu73 izlenme
‘Alevi lisesine’ Alevilerden tepki: ‘Bilimsel ve laik bir eğitim istiyoruz’64 izlenme
CHP'li Buca Belediyesi'ne operasyon! Eski ve yeni başkan gözaltına alındı19 izlenme
Üç buçuk yaşındaki torununa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı!99 izlenme
Bahçeli'den Çetin Doğan'a tepki çeken sözler! ‘Cezaevi müdürü olsam içeri alırdım’42 izlenme
Haluk Levent'ten üniversitelilere destek: 500 öğrenciye 6'şar bin TL ödeyeceğiz!41 izlenme
Avukatlarından Nevzat Bahtiyar’ın tutukluluğuna itiraz
Konya kart batağında! Vatandaş: "Para var, nakit ihtiyacımız yok"
Kırmızı listedeki Konya’da dolan mezarlıklar defin işlemlerine kapatılıyor!
Seçim öncesi bir tehdit daha! AKP Merzifon İlçe Başkanı Abdullah Şahin: "Hükümetimiz geri giderse maaşımız gelmeyebilir!"