
İzmir'in Karşıyaka ilçesi Yamanlar Dağı'nda çıkan ve geniş bir alana yayılan yangını söndürme çalışmaları 3'üncü günde de devam ediyor. Alevlerin söndürüldüğü bölgedeki acı tablo, havadan dronla görüntülendi.

Karşıyaka ilçesi Yamanlar Dağı'nda 15 Ağustos akşamı çıkan yangın, rüzgarın de etkisiyle yayıldı.3 gündür devam eden yangında yerleşim yerleri de etkilendi. 4 uçak, 14 helikopter, 70 kara aracı ve 445 personel alevlere müdahale etti.

Yangında 17 ev yandı. 105 ev boşaltıldı. 44 iş yeri de tahliye edildi. Ekiplerin alevlere müdahalesi sürerken, söndürülen alanlarda soğutma çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Yangının 3'üncü gününde bölgedeki acı tablo, gün ağarınca ortaya çıktı. Yanan alanlar, dronla havadan görüntülendi.
Türkiye’ye yaptırım sinyali veren Blinken, ABD senatosundan onay aldı96 izlenme
İsrail ve İran arasındaki çatışma 6. gününde: İran'dan 'nükleerli' tehdit!21 izlenme
X: "Türk hükümeti İliç ile ilgili 45 paylaşımın kaldırılmasını talep etti"34 izlenme
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kelime-i Şehadet'i yanlış getirdi!34 izlenme
AKP’li eski Bakan’ın yakını 100 bin dolara serbest kaldı! Falyalı'nın finans yöneticisinden savcıya 'rüşvet' iddiası...26 izlenme
AKP’li belediyeler borç dağı bıraktı!139 izlenme
Ayşe Barım için istenen ceza belli oldu! İşte iddianamenin detayları...24 izlenme
Erdoğan da ara seçimle geldi13 izlenme
'Yenidoğan' bebekleri sakat bırakılan ailenin yaşadıkları: "Çocuğumu bir çarşafa sararak yoğun bakıma götürdüler. Gerekli müdahaleyi yapmadılar, çocuğumun beyninde hasar oldu!"
Yerli uçak projesini Almanya kaptı
Vatandaş gıda dışı harcamalarını kıstı, perakendecinin cirosu düştü
İşte Türkiye gerçeği! Vatandaşlar pazarlardan artan çürük meyve ve sebze toplayarak karın doyuruyorlar!