İstanbul Eyüpsultan’da İYİ Parti İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden Hatice Gürbulak, CHP Belediye Başkan adayı Özmen’e desteğini açıkladı. Gürbulak “Eyüpsultan, İstanbul’un kalbi olsun diye, Eyüpsultanlılar hakettikleri hizmete kavuşsun diye, kadınlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız, yaş almış vatandaşlarımız huzur dolu sokaklarda yaşayabilsin diye CHP Adayı Özmen ile birlikte çalışacağız” dedi.
İstanbul Eyüpsultan’da, İYİ Parti İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden Hatice Gürbulak, ilçe belediye seçimlerinde CHP Belediye Başkan adayı Mithat Bülent Özmen’i ve büyükşehirde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek vereceklerini açıkladı. İstanbul ittifakından yana olduğunu dile getiren Hatice Gürbulak, seçimlerin iktidardan yana sonuçlanmasının ağır sonuçları olacağını söyledi. Seçimlerin önce İstanbul’un, sonrasında da Türkiye’nin kaderi için çok önemli olduğunu vurgulayan Gürbulak; Eyüpsultan’da da muhalefetin birlikte hareket etmesi ve değişimi sağlaması gerektiğini aktardı.

“Eyüpsultan, İstanbul’un kalbi olsun diye, Eyüpsultanlılar hakettikleri hizmete kavuşsun diye, kadınlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız, yaş almış vatandaşlarımız huzur dolu sokaklarda yaşayabilsin diye CHP Adayı Sayın Mithat Bülent Özmen ile birlikte çalışacağız. Eyüpsultan ittifakının içinde yer alacağız ve biz birlikte kazanacağız”
Kaynak: ANKA
Tele1
Yüksek hızlı tren (YHT) bilet fiyatı güncellendi25 izlenme
Barış Pehlivan açıkladı: Bir uyuşturucu kaçakçısı, bir istihbaratçı, bir yüksek yargı mensubu, milyarder kadının şirketine nasıl çöktüler?33 izlenme
İBB'nin Hatice ve Fehime Sultan yalılarına el konmuştu: Mahkemeden yeni karar36 izlenme
Ankara'da sarıklı cübbeli ders!460 izlenme
'Yenidoğan Çetesi' davasında ortaya çıktı! Hekimlikten men edildiği halde ameliyata girdi, hasta öldü16 izlenme
Ayhan Bora Kaplan'a ait güvenlik kamerası görüntüleri çalındı mı?51 izlenme
AKP'li vatandaş video çekip Cumhurbaşkanı'na isyan etti: "Hep oy istedim herkesten. Şimdi bu millet beni gördüğü yerde çok kötü edecek. Şu mazotu indir"53 izlenme
Kapalıçarşı’da sırtında taşıdığı bir çuval para ile sevkiyat yaptı27 izlenme
Emniyet Atatürksüz paylaşım yapmıştı: Faturası bakın kime kesildi
Bahçeli'nin "sadece avukatlarımız katılacak" sözlerine Ayşe Ateş'ten yanıt: "O hâlde ne işiniz var Sincan’da?"
'Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı'na 1,1 milyonluk ihale!
Daha göreve başlamadan Türkiye’ye çok sert ifadeler: Sözde stratejik partner