Anasayfa1
13 Temmuz 2020 ( 152 izlenme )
Reklamlar

İYİ Partili Çıray Atatürk'e yapılan hakarete sert çıktı! "Bakalım bu kansız itleri, vatan haini kahpeleri tutuklayacak savcımız var mı?"


İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Mustafa Kemal Atatürk'e yapılan hakaret içerikli paylaşımlar için, "Bakalım bu kansız itleri, vatan haini kahpeleri tutuklayacak savcımız var mı?" dedi.



İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, sosyal medya hesabından Ayasofya'nın açılmasıyla ilgili tweet'lerde Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edilen paylaşımlar için, "Bakalım bu kansız itleri, vatan haini kahpeleri tutuklayacak savcımız var mı?" diye yazdı.

Çıray, paylaştığı tweetler'den biri AKP İzmir Buca İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Kırdağ'a ait. Kırdağ, Ayasofya’nın ibadete açılması kararının ardından Atatürk için "Taştan adam eriyor" ifadesini kullandı. Daha sonra tweet'ini silen Kırdağ, hesabını korumalı hale getirdi.

Ayasofya'nın müze statüsüne kavuşturulmasında dönemin bakanlar kurulu kararında Mustafa Kemal Atatürk'ün imzası da 


http://www.krttv.com.tr/gundem/iyipartilicirayataturkeyapilanhakaretesertciktih40280.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Atatürk'ün silüeti koruma altına alındı Dolar yükselirken gözler onu arıyordu... İşte Yiğit Bulut'un kaybolma nedeni! Ayetlerle 'kuantum ve bilinçaltı temizliği' yaptığını iddia eden kadın milyonları götürdü! Beyaz TV muhabirleri neden sürekli sokak röportajlarında dayak yiyor ?