İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi kurucusu, imtiyaz sahibi Ahmet Çelik, Türkiye’yi sarsan Ülkü Ocakları’nın eski genel başkanı Sinan Ateş suikastına ilişkin Twitter hesabından paylaşımlarda bulundu.
'SİCİLİ KABARIK MERKEZ YENİ ORTAYA ÇIKMADI'
“Sinan Ateş’e pusu kurduran, çetelere katledilmesi için talimat veren irade ve merkez yeni ortaya çıkmış değildir.” diyen Çelik, “Bu bozuk sicili kabarık merkez, Yeniçağ Gazetesi kurucusu ve imtiyaz sahibi olarak bana sayısız saldırı düzenleyip katletmek isteyen, yazarlarımız; İsrafil Kumbasar, Yavuz Selim Demirağ, Sabahattin Önkibar, Ahmet Takan, Murat İde ve Orhan Uğuroğlu’nu hedef alan saldırıları organize edip gazetemiz önünde miting yapan, gazetemize baskınlar düzenleyen merkezdir.” dedi.
'BİZ HER GÜN GÜÇLENEREK YAYIN HAYATINA DEVAM EDİYORUZ'
Ahmet Çelik, “Onlar alçak saldırılarıyla her gün daha da alçaldıkça, biz her gün daha da güçlenerek yayın hayatına devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
'TARİHİN SAYFALARINA KARA BİR LEKE OLARAK YERLEŞECEKLER'
Söz konusu merkezi “şer odağı” olarak tarif eden ve gönüllerde tasfiye olduğunu belirten Çelik, “Nefret edilen iğrenç eylemleriyle fiili olarak da tasfiye olup yakın zamanda tarihin sayfalarında kara bir leke olarak yerlerini alacaktır.” diyerek paylaşımını noktaladı.
Programını eleştirenlere "Benim alanım ekonomi, neticesi de ortada" diyordu, işte mutfaktaki neticesi43 izlenme
Günlerdir susan Fahrettin Koca'nın paylaşımına tepki yağdı33 izlenme
Taliban Türkiye'den kaçak Afganlara vize kolaylığı istedi: Göç İdaresi heyetinin Talibanla görüşmesinde Türk bayrağı yer almadı!44 izlenme
Torbadan, vakıflara kıyak üstüne kıyak207 izlenme
Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu'nun orduevine girişi yasaklandı18 izlenme
Gebze'de hayvan katlamı! Görüntülere rağmen Gebze Belediyesi'nden 'sokakta öldüler' açıklaması63 izlenme
Yenidoğan çetesi duruşmasında ses kayıtları ortaya döküldü: "Çocuk ölür burada"28 izlenme
Eurovision'da kriz! İsrail'in katılımı onaylandı, dört ülke yarışmadan çekildi21 izlenme
Mansur Yavaş'tan Esenyurt operasyonu ile ilgili açıklama
The Economist: 'Halkın yüzde 83'ü TÜİK enflasyonuna inanmıyor, Erdoğan daha çok bekler'
Hacettepe Üniversitesi'ne çevik kuvvet girdi, yemekhane zammını protesto eden öğrencilere müdahale etti! Çok sayıda öğrenci gözaltına alındı
Erdoğan'ın Başdanışmanı, Celal Şengör'e hakaretler savurdu